marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr creeaza robotul care poate pune in pericol viitorul omenirii in The Avengers: Age of Ultron. De ce se intoarce Ultron impotriva creatorului sau

Cinematografele din intreaga lume vor fi asaltate de cei mai cunoscuti super eroi din lume chiar la finalul acestei saptamani, cand se va lansa Avengers: Age of Ultron.

Robert Downey Jr creeaza robotul care poate pune in pericol viitorul omenirii in The Avengers: Age of Ultron. De ce se intoarce Ultron impotriva creatorului sau

In Avengers: Age of Ultron, Tony Stark incearca sa creeze o arma care sa apere omenirea de pericolele nestiute, dar toate acestea se intorc impotriva lui. In filmul regizat de Joss Whedon, Bruce Banner (Mark Ruffalo) si Tony Stark (Robert Downey Jr.) se joaca de-a zeii cu conceptele de bine si rau, iar asta se va intoarce impotriva lui.

 

 

 

Intr-un featurette acordat exclusiv pe www.procinema.ro de catre Forum Film, distribuitorul care aduce in Romania blockbusterul The Avengers: Age of Ultron, Robert Downey Jr. descrie putin povestea eroului sau in acest capitol. De aceasta data, increderea lui Tony Stark in el insusi va fi zdruncinata dupa ce Ultron, robotul creat de el, se intoarce impotriva lui.

 

 

"Tony are in el o latura de inginer, care vrea sa-i ajute pe toti sa faca lucrurile un pic mai bine. Stark are o obsesie:  sa creeze pacea perfecta." a spus Downey Jr despre celebrul sau erou. La randul sau, regizorul Joss Whedon spune ca  "Tony incepe sa isi dea seama ca nu trebuie sa fie in costum tot timpul. Si chiar ar putea fi mai eficient dacar n-ar fi. "

 

"Am incercat sa creez o armura in jurul lumii. Dar am creat ceva ingrozitor. Ultron" spune Tony Stark in Avengers: Age of Ultron.

 

 


Ultron va fi cel mai periculos inamic pe care il vor infrunta super eroii, care poate pune in pericol existenta speciei umane. De aceea, Avengers: Age of Ultron va avea un ton mai sumbru, o atmosfera apasatoare, in care fiecare dintre eroi se va confrunta cu propriile temeri si proprii demoni interiori.

 

Avengers: Age of Ultron intra in cinematografe din 24 aprilie si este distribuit de Forum Film Romania.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies