marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr. conduce Hollywood-ul: starul din franciza Iron Man este cel mai bine platit actor din lume, al doilea an consecutiv

Actorul Robert Downey Jr., care a jucat in francizele cu mare succes la public "Omul de otel" si "Razbunatorii", ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platiti actori de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, cu venituri de 75 de milioane de dolari.

Robert Downey Jr. conduce Hollywood-ul: starul din franciza Iron Man este cel mai bine platit actor din lume, al doilea an consecutiv

Actorul, in varsta de 49 de ani, a obtinut cele mai mari venituri intre iunie 2013 si iunie 2014 din filmul "Iron Man - Omul de otel 3", care i-a asigurat primul loc in top, lungmetrajul avand incasari de 1,2 miliarde de dolari in box office-ul mondial. "Cu rolul Omului de otel, el (Robert Downey Jr., n.r.) este forta motrice din spatele a patru filme de succes produse de Marvel, inclusiv «Razbunatorii»", se arata pe site-ul revistei Forbes.

 

Fostul campion la wrestling Dwayne "The Rock" Johnson, in varsta de 42 de ani, care a jucat in "G.I. Joe: Represalii" (2013) si in seria "Furios si iute", a urcat pe locul al doilea de pe locul cinci, cu venituri de 52 de milioane de dolari, urmat de actorul Bradley Cooper, pe pozitia a treia, cu venituri de 46 de milioane de dolari, obtinute in mare parte din franciza "Marea mahmureala 3/ The Hangover Part III".

 

 

 


Actorul Leonardo DiCaprio a avut un an extrem de profitabil, dupa ce a jucat in "Marele Gatsby" si "Lupul de pe Wall Street", care i-a adus o nominalizare la Oscar, si se situeaza pe locul al patrulea, cu incasari de 39 de milioane de dolari, urmat indeaproape, pe locul al cincilea, de starul din "Thor" Chris Hemsworth, cu venituri de 37 de milioane de dolari.

 


Filmul "Marele Gatsby", de Baz Luhrmann, a obtinut incasari globale de 395 de milioane de dolari, iar "Lupul de pe Wall Street", de Martin Scorsese, a avut incasari de 351 de milioane de dolari la nivel mondial. Revista Forbes a intocmit clasamentul pe baza veniturilor declarate de manageri, producatori si agenti.

 

 

Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies