marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr, cel mai valoros star de film al momentului: top 100 cei mai importanti actori de la Hollywood

Revista de film si entertainment americana Vulture a realizat un top cu "cele mai valoaroase 100 de staruri de film",  iar pe primele 3 pozitii sunt Robert Downey Jr., Will Smith si Johnny Depp.

Robert Downey Jr, cel mai valoros star de film al momentului: top 100 cei mai importanti actori de la Hollywood


Jurnalistii de la Vulture au realizat un top cu cele mai valoroase staruri de film in 2012 cu ajutorul unei formule extrem de complicate la care s-au luat in considerare: valoarea de box office domestic si international a filmelor, parerile criticilor, gradul de apreciere al fanilor, valorea de tabloid, raportul la Premiile Oscar, numarul de reviste in care apar si notele oferite de studiourile producatoare.


Robert Downey Jr s-a ales cu gloria primului loc in timp ce in primii cinci au mai intrat: Will Smith, Johnny Depp, Denzel Washington si Brad Pitt. Prima femeie din top este Angelina Jolie care se afla pe pozitia a 8-a


"Cu un deceniu in urma aproape nimeni nu voia sa lucreze cu Robert Downey Jr, in 2012 a ajutat ca The Avengers sa faca incasari de aproape 1 miliard si jumatate de dolari. De la interpretarea din Iron Man din 2008 care i-a adus glorie internationala Downey a avut un singur pas gresit The Soloist ( 2009), insa a reusit sa faca 7 hituri dintre care 3 l-au pus in costumul lui Iron Man, doua l-au deghizat in Sherlock Holmes iar alte doua i-au scos in fata calitatile de comediant - Tropic Thunder (a primit nominalizare la Oscar) si Due Date" au scris cei de la Vulture despre Robert Downey Jr.


Top 20 cele mai valoroase staruri de film


1. Robert Downey Jr.
 

2. Will Smith.

3.Johnny Depp

4.Denzel Washington

5.Brad Pitt

6. Matt Damon

7.Clint Eastwood
 

8. Angelina Jolie

9. Meryl Streep

10. George Clooney

11. Sandra Bullock

12. Mark Wahlberg

13. Leonardo DiCaprio

14. Daniel Radcliffe

15. Tom Cruise

16. Jennifer Lawrence

17. Christian Bale

18. Liam Neeson

19. Emma Stone

20. Shia LaBeouf


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies