marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rihanna, noua fata Bond? Cantareata a primit un rol cameo, alaturi de Daniel Craig, in urmatorul film cu agentul 007

Potrivit tabloidelor britanice, cantareata nascuta in Barbados a fost contactata de producatorii francizei "James Bond" si este "cu adevarat incantata" sa apara in acest film.

Rihanna, noua fata Bond? Cantareata a primit un rol cameo, alaturi de Daniel Craig, in urmatorul film cu agentul 007

"Rihanna este o mare admiratoare a filmelor din seria «James Bond» si i-a placut intotdeauna ideea de a juca intr-unul dintre ele", a declarat o sursa citata de Sunday Mirror. "Nici nu a mai avut nevoie sa analizeze aceasta propunere, pentru ca stia deja ca isi doreste acest rol. E incantata", a adaugat aceeasi sursa.

Prezenta Rihannei pe afisul urmatorului film "James Bond" reprezinta un proiect sprijinit de actorul Daniel Craig, care a declarat anterior ca Rihanna este "fata Bond din visurile (sale)".

 

Actorul britanic in varsta de 46 de ani - care a interpretat pentru prima data rolul agentului 007 in 2006 in filmul "Casino Royale" - spune ca o prefera in rolul de Bond girl pe Rihanna, in defavoarea lui Beyonce, intrucat cantareata originara din Barbados este "mai obscena".

 

 

 

Comentariul starului britanic a determinat-o pe cantareata in varsta de 26 de ani sa declare: "Fraza lui ma face fericita". Rihanna nu se afla la prima experienta de actrita, deoarece a debutat deja pe marile ecrane in 2012 cu un rol important in filmul SF "Battleship". Ea urmeaza, totodata, sa asigure vocea unui personaj din filmul de animatie "Home", produs de studiourile DreamWorks.

 

Filmarile pentru noua pelicula din franciza "James Bond", al carei titlu provizoriu este "Bond 24", vor debuta la sfarsitul acestui an, sub bagheta regizorala a cineastului Sam Mendes, care a semnat regia celui mai recent lungmetraj din serie, "007: Coordonata Skyfall", lansat in 2012.
Potrivit scenaristului John Logan, "Bond 24" nu va fi o continuare a lungmetrajului "007: Coordonata Skyfall", dar va avea numeroase legaturi cu acel film. In schimb, scenariul va fi inspirat, ca de obicei, din romanele lui Ian Fleming, creatorul personajului James Bond.

 

 

Dupa ce "007: Coordonata Skyfall" a obtinut incasari de peste 1 miliard de dolari pe plan mondial, devenind nu doar cel mai profitabil film din seria "James Bond", ci si pelicula cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei britanice, fanii acestei francize si-au dorit foarte mult ca parteneriatul profesional dintre Sam Mendes si Daniel Craig sa continue si sa se concretizeze cu un nou lungmetraj din aceasta franciza.


Implicarea regizorului britanic in productia celui de-al 24-lea film din franciza "James Bond" a fost multa vreme pusa sub semnul intrebarii, din cauza numeroaselor proiecte de teatru pe care cineastul le are pe agenda sa de lucru, insa Sam Mendes a acceptat in cele din urma aceasta oferta.


Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies