marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ricky Gervais va fi gazda Globurilor de Aur in 2012. Topul celor mai controversate glume ale sale din acest an

Starurile de la Hollywood  trebuie sa se pregateasca. Creatorul serialului "The Office" - Ricky Gervais - a fost anuntat oficial ca prezentatorul Galei din 2012 a Globurilor de Aur, scrie The Huffington Post.

Ricky Gervais va fi gazda Globurilor de Aur in 2012. Topul celor mai controversate glume ale sale din acest an

Anul trecut i-a facut praf pe Robert Downey Jr., John Travolta, Tom Cruise, Charlie Sheen, Angelina Jolie sau Johnny Depp cu glumele sale controversate iar in 2012 anunta un show "biblic" cel putin asta a fost reactia actorului britanic de 50 de ani pe Twitter dupa ce a fost anuntat oficial ca prezentator al Globurilor de Aur pentru a treia oara.

Iata cateva din glumele cu care Gervais a facut valuri in acest an:


"Multumesc lui Dumnezeu ca m-a facut ateu" a fost unul din momentele de pe scena galei Globurilor de Aur in acest an cu care britanicul i-a socat pe americani.


"Pregatiti-va pentru o noapte cu multa distractie si bautura. Sau pranz, cum ar numi Charlie Sheen asta".


Gervais a facut un mic comentariu legat de pelicula „I love you Phillip Morris”, in care joaca Jim Carrey si Ewan McGregor, insa cu referire indirecta la John Travolta si Tom Cruise: „Avem doi barbati heterosexuali care se prefac ca sunt homosexuali. Este vorba fix de situatia inversa a unor faimosi scientologi”.


Acesta a continuat apoi cu o serie de glume pe seama peliculei "The tourist", cu Angelina Jolie si Johnny Depp, recunoscand ca nici macar nu a vazut filmul, intreband retoric publicul: "...Dar cine l-a vazut?!"


"HFPA (n.r. Asociatia Presei Straine de la Hollywood, juriul care a decis acordarea premiilor) nu a inclus filmul in lista de nominalizari pentru ca a negociat cu Johnny Depp si Angelina Jolie". "Cei doi au acceptat mita", a continuat gluma Gervais.


Triunghiul Bruce Willis – Demi Moore – Ashton Kutcher a fost un alt motiv de gluma. In momentul in care l-a chemat pe Willis pe scena, Gervais a spus: "Il chem acum pe scena pe tatal lui Ashton Kutcher”. (Kutcher e casatorit cu fosta sotie a lui Willis, Demi Moore, si este tatal vitreg al celor trei fiice ale actorului).


Pe lista lui Gervais s-au numarat si actritele din "Sex and the City", comediantul legandu-se de varsta acestora. "Posterul filmului ar trebui sa primeasca un premiu pentru efecte speciale la modul in care a fost modificat. Iubitelor, nu pacaliti pe nimeni"


De departe cea mai deranjanta gluma a fost cea legata de Robert Downey Jr. „Il cunoasteti cel mai bine de la clinica de dezintoxicare Betty Ford ( unde a fost internata si Lindsay Lohan), dar si de la inchisoarea din Los Angeles”, a spus Ricky.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies