marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ricky Gervais a facut o greseala de 1 miliard de dolari. 13 actori care au refuzat mari succese de box office

O decizie neinspirata poate face la Hollywood diferenta din faima si bani sau esec si rusine. In ultimele zile actorul de comedie britanic Ricky Gervais desemnat sa prezinte pentru a treia oara gala de decernare a premiilor Globul de Aur, in 2012, a facut inconjurul netului cu o stire in care dezvaluie cum a facut o greseala de un miliard de dolari. Nu este insa singurul actor mare care a dat cu piciorul unor filme ce i-ar fi umplut conturile.

Ricky Gervais a facut o greseala de 1 miliard de dolari. 13 actori care au refuzat mari succese de box office

13 actori care au refuzat filme de milioane de dolari!

Controversatul actor si scenarist britanic, cunoscut pentru serialul The Office - Ricky Gervais - a dezvaluit cum a aruncat cu piciorul aproape un miliard de dolari. 

Actorul le-a povestit americanilor cum in 1999 a inceput sa scrie scenariul unui film inspirat de cartea pentru copii The Night at the Museum, scrisa de Milan Trenc, insa a abandonat proiectul pentru ca nu a crezut in el. 7 ani mai tarziu Ben Stiller l-a sunat pentru o aparitie in noul sau film comedia Night at the Museum. Cele doua filme din serie au facut incasari de aproape un miliard de dolari.
 

"Lenea mea a fost interpretata de multe ori ca integritate sau pretentie. Insa in acest caz am fost un adevarat prost " a povestit actorul premiat cu Emmy si corealizator al serialelor „The Office", „Extras" si „The Ricky Gervais Show".

 

Insa Gervais se poate consola, pentru ca au fost si alti actori care au pierdut filme importante. Jim Carrey a fost dorit de Disney in rolul lui Jack Sparrow din Piratii din Caraibe, dar acesta a refuzat oferta. Franciza a facut incasari de 3.7 miliarde de dolari worldwide.

Actorul a facut valuri la inceputul anului cand a prezentat gala Globurilor de Aur. In timpul galei, comicul britanic l-a ironizat pe Charlie Sheen, vorbind despre alcoolism si petreceri, a ras de dependenta de alcool si droguri de care a suferit Robert Downey Jr. in urma cu cativa ani si a „desfiintat" pur si simplu in cateva fraze filmul „The Tourist", declarand ca nu merita sa fie nominalizat la categoria "cea mai buna comedie" si acuzandu-i pe organizatori ca au luat mita.  Vezi aici topul celor mai controversate glume ale sale din acest an!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies