marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Revolutie in cinematografele din Romania in aceasta saptamana: unul din cele mai bune filme SF din istorie revine

Pe noul www.procinema.ro ai programul complet la toate cinematografele din tara si pe cel de la TV! CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

Revolutie in cinematografele din Romania in aceasta saptamana: unul din cele mai bune filme SF din istorie revine

www.procinema.ro iti face programul pentru acest weekend la cinema. Un SF senzational si o comedie fabuloasa sunt marile premiere din aceasta saptamana.


Evolutia declanseaza revolutia! Unul din cele mai bune filme SF din istorie revine pe marile ecrane intr-o noua varianta exploziva: Planeta Maimutelor: Invazia. Cu James Franco, Freida Pinto, Tom Felton si Andy Serkis, filmul se anunta cel mai spectaculos din serie din punct de vedere al efectelor speciale. Planeta Maimtelor: Invazia relateaza originile unui razboi, care intr-un final ajunge la o apocalipsa globala, iar Pamantul devine Planeta Maimutelor.
 

Ti-ai dori vreodata sa-ti vezi seful mort? Cu o distributie de milioane, Sefi de cosmar este una dintre cele mai asteptate comedii ale verii. Cu Kevin Spacey, Colin Farell si Jennifer Aniston in rolul unor sefi de groaza si Jason Sudeikis, Jason Bateman si Charlie Day in rolul angajatilor oropsiti, acest film are toate sansele sa intre in topul celor mai bune comedii lansate vara.
 

Saptamana trecuta cel mai cautat film in cinematografele din Romania a fost animatia Cars 2 asa ca daca nu ati apucat sa-l vedeti, nu ratati sansa. Studiourile Pixar nu dezamagesc nici la 5 ani distanta de la aparitia celor mai simpatice masini. Pe langa toate efectele speciale si animatiile deosebit de bine puse la punct, Cars 2 este un film cu spioni, plin de umor, dar antrenant si cu un scenariu inteligent.

Super soldatul Chris Evans ii antreneaza  pe amatorii de filme cu super eroi. Capitanul America: Primul Razbunator  blockbusterul cu un buget de 140 de milioane de dolari a fost luat cu asalt saptamana trecuta de romani in cinematografe. Fillmul este unul captivant si nu veti regreta ca ati dat banii pe bilet.


CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Planeta Maimutelor: Invazia.

Sefi de cosmar


Capitanul America: Primul Razbunator


Masini 2

Green Lantern 3D: Protectorul Universului

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies