marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Revista People a ales topul celor mai elegante vedete: Taylor Swift, pe primul loc, Blake Lively pe locul doi. Vezi galerie foto

Cantareata americana Taylor Swift, care a avut in acest an numeroase aparitii spectaculoase pe covorul rosu, ocupa primul loc in topul celor mai elegante vedete din 2014, potrivit unui clasament dezvaluit miercuri de editorii revistei People, informeaza Reuters.

Revista People a ales topul celor mai elegante vedete: Taylor Swift, pe primul loc, Blake Lively pe locul doi. Vezi galerie foto

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO


Aceasta lista anuala include 11 vedete care au impresionat prin tinutele vestimentare pe care le-au afisat in acest an la diverse gale si evenimente organizate de reprezentantii industriei de divertisment.

 

 


Topul alcatuit de revista People este completat de actritele Blake Lively, Diane Kruger, cantareata Jennifer Lopez, actritele Emma Stone, Lupita Nyong'o, Jessica Alba, cantareata Rihanna, actrita Emma Watson, actrita Chloe Grace Moretz si tanara Kiernan Shipka, care s-a remarcat in serialul de televiziune "Mad Men".

 


In acest an, Taylor Swift, in varsta de 24 de ani, a optat de obicei pentru rochii de bal mulate si bluze scurte asortate cu fuste mini. Vedeta americana isi descrie propriul stil vestimentar in cuvintele urmatoare: "Un stil feminin, care iti dezvaluie picioarele, si mereu schimbator".

In 2013, cea mai eleganta vedeta din lume a fost actrita Kerry Washington, care nu mai apare insa si in clasamentul din acest an.

 

 


 

Revista People a desemnat si cele mai elegante cupluri de vedete din 2014, iar in acea lista apar cantaretul John Legend si modelul Chriss Teigen, cantaretii de muzica country Blake Shelton si Miranda Lambert si prezentatorul TV Seth Meyers si sotia sa, Alexi Ashe.

 

Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto: Getty

 



Modifică setările cookies