marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Reuniune Familia Bundy, dupa 17 ani de la incheierea filmarilor:  unul dintre cele mai iubite seriale din anii '90 va avea o continuare

Familia Bundy" va avea o continuare, productia TV urmand sa il aiba ca personaj central pe Bud, fiul indragitului cuplu Al si Peggy, familia disfunctionala din Chicago a carei poveste a stat la baza unuia dintre cele mai urmarite seriale de comedie in anii 1990.

Reuniune Familia Bundy, dupa 17 ani de la incheierea filmarilor: unul dintre cele mai iubite seriale din anii 90 va avea o continuare

Serialul care le-a adus faima actorilor Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate si David Faustino va avea o continuare, la 27 de ani de la premiera, protagonistul noului show TV urmand sa fie David Faustino, care va da din nou viata personajului Bud Bundy. Noua serie TV va fi produsa de Sony Pictures Television, potrivit hollywoodreporter.com.


Deocamdata nu exista informatii referitor la care dintre ceilalti membri ai distributiei originale vor aparea in noul serial, in afara lui David Faustino.

 

 

 


Serialul "Familia Bundy", in original "Married … With Children", a fost difuzat initial in Statele Unite, de postul de televiziune Fox, in perioada 1987 - 1997, timp de 11 sezoane si 259 de episoade. Povestea familiei disfunctionale din Chicago a fost creata de Michael G. Moye si Ron Leavitt.

 


Distributia originala s-a reunit recent cu ocazia dezvelirii unei stele dedicate lui Katie Sagal pe faimosul bulevard al celebritatilor din Hollywood.

 

 


"Familia Bundy" nu este singurul serial al anilor 1990 care reintra in atentia producatorilor de televiziune americani. Sitcomul "Casa plina" va beneficia de o continuare a povestii care le-a facut celebre pe gemenele Mary-Kate si Ashley Olsen, alaturi de John Stamos si Bob Saget.

Sursa: Mediafax.ro

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies