marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Renee Zellweger revine in rolul pentru care si-a riscat viata si s-a ingrasat cu 24 de kg: Bridget Jones 3

Partea a treia a seriei de succes "Jurnalul lui Bridget Jones" este in pregatire la Hollywood a anuntat casa de productie Working Title Films.

Renee Zellweger revine in rolul pentru care si-a riscat viata si s-a ingrasat cu 24 de kg: Bridget Jones 3

Entertainment Weekly a confirmat ca noul proiect a primit  unde verde pentru a intra in productie. Zvonurile despre o noua parte din seria care a strans incasari de peste 500 de milioane de dolari (primul film a adunat 282 de milioane de dolari in toata lumea iar al doilea 262 de milioane de dolari) au aparut inca din 2009.


Renee Zellweger, care panicata, declara acum 3 ani ca o noua schimbare de greutate pentru Bridget Jones ar termina-o, a acceptat se intoarca in distributie dupa ce i s-a spus ca nu mai este nevoie sa se ingrase.


Totodata, Colin Firth si Hugh Grant - care ii interpreteaza pe actualul si fostul iubit al lui Bridget Jones, Mark Darcy, respectiv Daniel Cleaver - vor reveni in distributie, iar scenaristii pregatesc o mare intorsatura de situatie.


Prima pelicula a seriei a fost lansata in 2001 si i-a avut ca protagonisti pe Zellweger, Hugh Grant si Colin Firth. Cea de-a doua parte, Bridget Jones: The Edge of Reason, a venit trei ani mai tarziu.


S-a speculat ca scenariul celui de-al treilea film urmeaza sa fie inspirat dintr-o serie de articole pe care autoarea britanica Helen Fielding le-a scris pentru ziarul The Independent in 2005, in care eroina Bridget Jones, ajunsa la varsta de 40 de ani, ramane insarcinata, dar nu stie daca tatal este Mark sau Daniel.


Anul trecut insa Colin Firth a dezvaluit ca “Bridget si Mark nu pot avea copii”. Cert este ca intriga cartii va tine de o criza din viata de cuplu a protagonistei, care isi va dori foarte mult sa aiba un copil.


Transformarea lui Renee Zellweger pentru acest rol a fost intampinata foarte multe controverse. Pentru prima parte a seriei, din 2001, vedeta s-a ingrasat 13 kilograme, iar pentru cea de-a doua, din 2004, a luat in greutate zece kilograme pe care le-a dat jos in numai 4 saptamani, starnind speculatiile presei asupra unor diete foarte stricte pe care le-ar fi urmat in acest sens.


"Sa te ingrasi nu este greu. Solutia: mancare si iar mancare, pe cat posibil, numai junk food. Ce ma deranjeaza si ma intristeaza insa este faptul ca in fiecare zi lumea vine la mine si ma intreaba: 'Ok, cum ai reusit sa slabesti atat de mult?' Nu pot sa vorbesc despre asta, pentru ca nu sunt specialista in nutritie." declara actrita la vremea respectiva.


"Sa ma ingras din nou pentru Bridget Jones 3 m-ar ucide. Am avut un atac de panica atunci cand am citit parerea nutritionistilor prin reviste unde ma avertizau cat de mult rau imi pot face aceste oscilatii de greutate" a povestit acum 2 ani actrita.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies