marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Remember the Fifth of November". Discursul devenit simbol pentru generatiile care se revolta impotriva sistemului corupt. VIDEO

V for Vendetta a devenit un film simbol pentru o generatie. Mesajul puternic pe care l-a transmis acest film "oamenilor nu ar trebui sa le fie frica de guverne, ci guvernelor ar trebui sa le fie teama de popor" rezoneaza mai mult ca oricand cu multimile protestare din aceste zile din toata Romania.

Remember the Fifth of November . Discursul devenit simbol pentru generatiile care se revolta impotriva sistemului corupt. VIDEO

"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people" (V for Vendetta, 2005)

Dupa 10 ani de la lansarea filmului "V for Vendetta", in regia lui James McTeigue, cu un scenariu adaptat de fratii Wachowski, dupa o serie de benzi desenate de David Lloyd, filmul pare mai autentic ca oricand. Iar pentru multi, este vocea unei generatii care se revolta impotriva sistemului corupt.


"You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it". (V for Vendetta, 2005)

 

V este un luptaor curajos si carismatic pentru libertate, condus de dorinta sa de razbunare pe cei care l-au desfigurat. Astfel, el provoaca o revolta impotra unui intreg sistem corupt, dar este privit ca un terorist de oamenii din interiorul sistemului.


"Remember the Fifth of November"  (V for Vendetta, 2005)

 

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies