marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Record uimitor pentru Breaking Bad: 6.4 milioane de oameni s-au uitat la cel mai bun episod din istoria serialului

Breaking Bad a stabilit un nou record duminica seara in timpul difuzarii unuia dintre ultimele episoade ale dramei ce se intinde deja pe 5 sezoane adunand in fata televizoarelor 6.4 milioane de telespectatori.

Record uimitor pentru Breaking Bad: 6.4 milioane de oameni s-au uitat la cel mai bun episod din istoria serialului


Criticul de film de la The Hollywood Reporter  a numit ”Ozymandias” drept "cel mai bun episod din istoria serialului". Nu e de mirare ca americanii s-au inghesuit sa il vada, acesta realizand cele mai bune cifre,  cu 102% mai mult in comparatie cu inregistrarile de anul trecut.


The Hollywood Reporter a realizat un studiu pentru a vedea numarul de spectatori pe categorii de varsta; in urma studiului s-a descoperit ca adultii cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani au urmarit in numar de 4.05 milioane ultimul episod in timp ce categoria 25-54 a inregistrat un record de 3.59 milioane de vizionari. Breaking Bad este disponibil si pe voyo.ro. Vezi aici episodul

 


Recordul productiei Breaking Bad este inregistrat cu doua saptamani inainte de incheierea serialului insa cei de la AMC promit sa intretina in continuare audienta cu un spinoff concentrat pe personajul lui Saul Godman interpretat de Bob Odenkirk. Dupa indelungate tratative cu cei de la Sony Pictures Television, AMC au reusit sa obtina o continuare a serialului Beaking Bad care se va concentra in jurul popularului personaj Saul Goodman si care se va numi Better Call Saul iar episoadele vor avea o durata de 60 de minute.

 

 

Din distributia seriei va face parte Bob Odenkirk care l-a interpretat pe Saul in cateva sezoane, Peter Gould va avea rolul de scriitor-producator intrucat el a fost cel care a creat personajul principal al serialului Breaking Bad iar Vince Gilligan care a conceput spinoff-ul alaturi de Gould va ramane implicat in proiect dorindu-si sa il duca la bun sfarsit. Saul a aparut pentru prima data in Breaking Bad in 2009 in episodul „Better Call Saul” facand din personajul lui Odenkirk unul dintre cele mai iubite aparitii ale seriei.

 

 

Episodul aparut duminica seara a fost comentat si pe Twitter si conform celor de la SocialGuide seria a fost mentionata de 604 765 de ori cu o frecventa de 16 329 tweet-uri pe minut spre finalul episodului.


Actorul Aaron Paul a fost si el prezent pe Twitter, comentand episodul in timp real, postarile sale inregistrand un numar de 1 milion de urmaritori.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies