marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Realizatorul ultimului film al lui Jackie Chan a murit in timpul filmarilor. Cat de aproape a fost actorul de o tragedie

Pe platourile de filmare a celui mai recent film in care va juca Jackie Chan s-a intamplat o tragedie in urma careia si-a pierdut viata un om.

Realizatorul ultimului film al lui Jackie Chan a murit in timpul filmarilor. Cat de aproape a fost actorul de o tragedie

Accidentul in urma caruia si-a pierdut viata Chan Kwok-hung, 51 de ani, dupa ce barca in care erau transportati mai multi membrii ai echipei de filmare s-a rasturnat. Presa straina anunta ca "7 oameni au inotat pana la mal, insa trupul lui Chan Kwok-hung a fost gasit mai tarziu si s-a pronuntat decesul".

 

Jackie Chan nu a fost in acea barca. "El se afla in alta barca si cand a vazut tagedia a sarit imediat in apa si a ajutat la operatiunile de salvare".

 

Cunoscut pentru numeroasele filme de actiune pe care le-a realizat de-a lungul carierei, Jackie Chan a anuntat ca momentulo in care va renunta la actorie este destul de aproape.

 

"Am rani, a devenit obositor, nu mai are acelasi farmec precum in trecut", a explicat actorul cunoscut pentru cascadoriile pline de acrobatii pe care le-a facut in cele peste 100 de filme realizate.

 

Jackie Chan a debutat in cinematografie acum 54 de ani, perioada in care a devenit unul dintre cei mai iubiti actori din istorie, rolurile din seria Rush Hour, The Karate Kid, The Spy Nest Door, The Accidental Spy, Supercop 2 transformandu-l intr-un idol.

 

Cu toate ca a anuntat ca momentul in care se va retrage este destul de aproape, Jackie Chan filmeaza deja pentru Skiptrace care se va lansa cel mai probabil anul viitor. In plus, desi nu este nimic confirmat, au aparut mai multe speculatii cu privire la aparitia sa si in Rush Hour 4, film care ar urma sa fie relizat in anii viitori.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies