Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Reactia lui Leonardo DiCaprio dupa ce a aflat ca este nominalizat la Premiile Oscar. Ce declaratie a oferit

Leonardo DiCaprio a ajuns la cea de-a sasea nominalizare la Oscar si a cincea in calitate de actor, dupa ce au fost anuntate nominalizarile la Premiile Oscar 2016.

Reactia lui Leonardo DiCaprio dupa ce a aflat ca este nominalizat la Premiile Oscar. Ce declaratie a oferit

Actorul de 41 de ani a oferit o declaratie dupa anuntul nominalizarii sale pentru rolul principal din "The Revenant". Acesta se va lupta pentru trofeu cu Michael Fassbender ("Steve Jobs"), Bryan Cranston ("Trumbo"), Eddie Redmayne ("The Danish Girl").

 

Starul din The Revenant a oferit o declaratie: "Sunt recunoscator Academiei Americane de Film pentru aceasta nominalizare si recunoastere. Acesta a fost una dintre cele mai interesante experiente din viata mea, dar nimic nu ar fi fost posibil fara talentul, daruirea si viziunea lui regizorului Alejandro G. Inarritu.  Echipa noastra dedicata merita de asemenea sa imparta acest moment. Impreuna au realizat o experienta cinematografica unica. Le multumesc si celorlalti colegi nominalizati in aceasta categorie si Academiei" a declarat actorul.Cele mai citite

Personajul interpretat de Paul Walker in franciza ”Furios si iute” ar putea reveni in aceasta serie cinematografica. Anuntul facut de fratele actorului
Personajul interpretat in franciza ”Furios si iute/ Fast and Furious” de actorul Paul Walker, decedat in 2013 in urma unui accident de automobil, ar putea reveni in continuarile prevazute pentru aceasta serie cinematografica, a dezvaluit Caleb Walker, unul dintre fratii starului american, citat de allocine.fr.
Citeste mai mult ►