marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

”Va fi un final epic. O sa fiti surprinsi”. Regizorul serialului Spartacus anunta un sfarsit glorios pentru ultimul sezon: posterul oficial pentru Spartacus: War of the Dammed

Aventurile din Spartacus se apropie de final, ultimul sezon al serialului, Spartacus: War of the Dammed, urmand sa aiba premiera in ianuarie 2013. Invitati la Comic-Con, regizorul productiei si doi dintre actori au vorbit despre surprizele la care trebuie sa se astepte fanii.

Va fi un final epic. O sa fiti surprinsi . Regizorul serialului Spartacus anunta un sfarsit glorios pentru ultimul sezon: posterul oficial pentru Spartacus: War of the Dammed

 

Steven DeKnight, Liam McIntyre (Spartacus) si Manu Bennett (Crixus) au dezvaluit cateva dintre lucrurile la care trebuie sa se astepte admiratorii faimosului serial tv.

 

”Vrem sa cream un final epic, cel mai impresionant final care a existat vreodata”, a declarat DeKnight, in timp ce Liam McIntyre a explicat ca vor fi multe scene sangeroase, cu decese mult mai bine puse in evidenta. ”Veti fi surprinsi de cine va reusi sa supravietuiasca si cine nu. Dupa ce am primit scenariul si am inceput sa-l citim, am spus de vreo cateva ori: ce??”, a afirmat Liam.

 

Regizorul productiei a vorbit si despre Haka, dansul pe care toti actorii il vor face in memoria personajelor care au disparut la propriu si la figurat din serial, dar si despre motivul pentru care a ales sa puna capat povestii. ”Au existat mai multe motive pentru care am luat aceasta decizie. Serialul a devenit din ce in ce mai impresionant, iar dupa atatia ani de razboi este foarte dificil si scump sa mai aduci ceva nou. Apoi, daca ne uitam in trecut, istoria se repeta. Multe batalii similare care au avut loc ba la nord, ba la sud si tot asa”, a spus DeKnight.

 

Tot la finalul acestei saptamani a fost dat publicitatii si posterul oficial al ultimului sezon din Spartacus, sezon care va debuta pe 25 ianuarie. Noul sezonul se deschide cu moartea lui Gaius Claudius Glaber, in timp ce armata rebela condusa de Spartacus, Crixus, Gannicus si Agron continua sa obtina victorii la Roma. Cu un numar din ce in ce mai mare de rebeli, Spartacus este decis sa doboare intregul stat roman.

 

 

Din distributia noului sezon, din care fac parte deja Liam McIntyre (Spartacus), Manu Bennett (Crixus), Dustin Clare (Gannicus), Dan Feuerriegel (Agron), Cynthia Addai-Robinson (Naevia) si Ellen Hollman (Saxa), ii mai regasim pe Simon Merrells (Marcus Crassus) si pe  Todd Lasance (Julius Caesar).

 

Cu Spartacus, cei de la Starz au dat lovitura in 2010, cand a fost lansat primul sezon, Blood and Sand. Anul trecut insa, show-ul a suferit cea mai mare pierdere, dupa ce eroul principal, Andy Whitfield, cel care l-a jucat pe Spartacus in primul sezon, a murit la 18 luni dupa ce a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin.

 

 

Saptamanal, serialul a fost urmarit de peste 6 milioane de spectatori, o cifra record pentru postul Starz.  Unul dintre elementele de succes au fost scenele de violenta realizate intr-un stil deosebit, asemanator celor din filmul "300", dar si scenele de sex. Serialul a fost vandut in peste 150 de tari. Mai mult, Spartacus a reusit sa intre pe lista celor mai bine vandute seriale pe DVD din istorie. 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies