marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Razvan Fodor adora sa gateasca pentru familia sa: "Bucataria mea s-a transformat si in living, si in birou". Care este specialitatea cu care isi impresioneaza sotia

Din 15 septembrie, "MasterChef" a revenit la ProTV cu un nou sezon, iar gazda show-ului este si de aceasta data Razvan Fodor .

Razvan Fodor adora sa gateasca pentru familia sa: Bucataria mea s-a transformat si in living, si in birou . Care este specialitatea cu care isi impresioneaza sotia


Carismaticul prezentator ramane o prezenta importanta in cadrul reality show-ului, al carui rol de mediere intre concurenti si juriu va aduce de fiecare data o nota de suspans, dar si un plus de savoare. Cucerit de talentul concurentilor si sensibilizat de povestile de viata ale unora dintre ei, Razvan nu se fereste in a-si declara admiratia pentru acestia: “Suntem la al cincilea sezon, iar concurentii care se inscriu la MasterChef nu inceteaza sa ma uimeasca. Desi mi se pare, la fiecare inceput de competitie, ca sunt pregatit pentru ce va urma, descopar povesti atat de puternice in spatele oamenilor cu pasiune enorma pentru gatit, incat ma impresioneaza mereu”.

 

 La MasterChef, esti mai mult un observator. Cum te-a schimbat insa emisiunea? Te-a facut mai atent la ce mananci? Te-a facut sa iti doresti sa gatesti?

Atent la ce mananc sunt dintotdeauna, insa trebuie sa recunosc ca nu de putine ori am dat fuga acasa sa reproduc cate unul din preparatele vazute la concurenti . De multe ori mi s-a intamplat sa imi reamintesc, tot datorita lor, retete vechi, negatite de o vesnicie. Ce sa zic? MasterChef mi-a stimulat creativitatea pe plan culinar si datorita emisiunii, am tot pregatit surprize in bucataria de acasa. Pe bune. Intrebati daca nu credeti!

 

Ce trucuri de gatit ai invatat pana acum?

Sunt tot felul de texturi de la supe-creme, carnuri, fructe de mare, combinatii de condimente pe care sincer nu as fi indraznit sa le fac, daca nu le vedeam la MasterChef, pentru ca in bucataria mea imi place sa merg la sigur.

 

Cat de des intri in bucatarie si prepari ceva de mancare? Ce iti place sa faci?

Sincer, petrec atat de mult timp in bucatarie, incat camera asta s-a transformat si in living, si in birou. Irina si-a adus laptop-ul, cea mica isi aduce din cand in cand jucariile. Numai eu gatesc in casa si, pentru ca sunt destul de minutios, pierd mult timp cu bucataritul, asa ca fetele stau pe langa mine si asa petrecem si timp impreuna. Fac orice fel de mancare, sincer, fara modestie: de la ciorbe, la fripturi la cuptor, la mancaruri cu specific.


Citeste continuarea pe protv.ro



Modifică setările cookies