marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Wreck-it Ralph, cea mai vizionata animatie Disney a tuturor timpurilor

Ralph-Strica-Tot, animatia Disney ce a avut premiera vineri, 2 noiembrie a spulberat recordurile de box-office american in primul weekend de la lansare, cu incasari de peste 49 milioane  dolari.

Wreck-it Ralph, cea mai vizionata animatie Disney a tuturor timpurilor

Astfel, animatia inspirata din jocurile video ale anilor ‘80 a devenit cea mai vizionata animatie Disney in primul weekend si a surclasat “Tangled” (48 milioane dolari) si clasicul desen animat „Regele – Leu” (40,9 milioane dolari). Ralph Strica-Tot  a fost lansat in cinematografele din Romania in acelasi timp cu premiera mondiala si poate fi vizionat in prezent pe marile ecrane din intreaga tara.


Comedia emotionanta, despre Ralph, personajul negativ al jocurilor video din anii ’80 care incearca sa devina erou a fermecat atat criticii de film, cat si cinefilii, care au asteptat cu nerabdare lansarea filmului.


“Noul film de animatie Disney va fi un mare succes, este conceput extraordinar, minunat executat si castiga puncte bonus pentru potriverea excelenta a nostalgiei cu emotia autentica”, scrie prestigioasa revista americana Variety

“Studio-ul de animatie Disney si-a recastigat gloria cu acest film, ba chiar mai mult decat atat. Magia tehnologica nu inseamna nimic fara emotie, iar Ralph Strica-Tot nu se indeparteaza deloc de la misiunea sa principala: sa ne amuze si sa ne invete ceva despre noi insine”, scrie IGN US, una dintre cele mai cunoscute publicatii online de divertisment si tehnologie.
 

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies