marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ralph Macchio, devenit celebru dupa rolul lui Daniel din Karate Kid, se mandreste cu o fiica la fel de talentata. Julie a debutat in filmul Girl Most Likely

In urma cu 30 de ani, Ralph Macchio devenea celebru datorita rolului lui Daniel LaRusso din seria Karate Kid. Ajuns la varsta de 51 de ani, Ralph o ajuta pe fiica sa care ii calca pe urme.

Ralph Macchio, devenit celebru dupa rolul lui Daniel din Karate Kid, se mandreste cu o fiica la fel de talentata. Julie a debutat in filmul Girl Most Likely


In 1984, Daniel LaRusso (Ralph Macchio), indrumat de parintele sau spiritual Miyagi (Pat Morita) se transforma in idolul copiilor, dar si al adultilor, rolul sau din seria Karate Kid aducandu-l in prim planul cinematografiei mondiale.

 

Senzationala poveste dintre tanarul Daniel si parintele sau spiritual Miyagi care il invata cum sa devina mai puternic si mai disciplinat, dezvaluindu-i tainele artelor martiale si ale vitejilor samurai a obtinut o nominalizare la Oscar in 1985 si a fost inclusa de Institutul American de Film pe lista nominalizarilor pentru cele mai bune filme de sport din istorie.

 

 

Dupa aproape 30 de ani de la perioada sa de glorie, Ralph Macchio este un adult in toata firea care este alaturi de fiica sa, Julia (21 de ani). Aceasta si-a facut debutul in cinematografie cu un rol in filmul Girl Most Likely, iar tatal sau a fost alaturi de ea la premiere.

 

La fel de zambitor ca in tinerete, Ralph se mandreste cu o fata foarte frumoasa si eleganta, dovada fiind si rochia rosie pe care a purtat-o la cel mai important eveniment de pana acum din cariera sa. Alaturi de cei doi, au fost si sotia sa, Phyllis Fierro, dar si cel de-al doilea lor copil, Daniel (17 ani).

 

"O seara mare pentru @JayMacch - Ai facut o treaba extraordinara, fata mea. Felicitari", a fost mesajul pe care fostul star din Karate Kid l-a postat pe un cont de socializare, aratand cat este de mandru de fiica lui.

 

 

Julia, care este si cantareata, dar si dansatoare, interpreteaza rolul lui Lucy, din distributia comediei facand parte si Kristen Wigg, Annette Bening si Natasha Lyonne. 

 

Filmul aduce in prim plan povestea lui Imogene (Kristen Wiig) care are o tentativa de suicid esuata in incercarea de a-si recuceri fostul iubit. Dupa ce iese din spital, aceasta este nevoita sa se intoarca o perioada la parinti, in New Jersy, insa revederea cu acestia, si mai ales cu mama sa (Annette Bening) se anunta a fi una cu urmari neasteptate.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies