marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Raiul a mai castigat un inger". Mesajele emotionante ale lui Vin Diesel si Dwayne Johnson in urma mortii tragice a lui Paul Walker

Paul Walker, unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, devenit celebru pentru rolurile din seria Fast and Furious, a murit in aceasta dimineata in urma unui accident de masina.

Raiul a mai castigat un inger . Mesajele emotionante ale lui Vin Diesel si Dwayne Johnson in urma mortii tragice a lui Paul Walker

Vestea a venit ca un soc pentru toti fanii actorului, dar si pentru colegii de breasla, mai ales pentru prietenii lui cu care a lucrat la realizarea filmelor Fast and Furious. 

 

Vin Diesel a postat o imagine in care apare alaturi de actor, postand si mesajul: "Frate, imi vei lipsi foarte mult. Am ramas fara cuvinte. Raiul a castigat un nou inger. Odihneste-te in pace", a scris starul francizei.

Si Ludacris a continuat seria celor care au postat mesaje despre disparitia colegului lor, actorul care a jucat in 2 Fast 2 Furious, Fast Five si Fast and Furious 6, urmand sa apara si in cea de-a sapte parte a seriei, publicand o imagine de pe platourile de filmare si mesajul: "Am fost precum fratii. Zilele noastre de nastere erau la o zi distanta. Vei avea mereu o parte din inima noastra. Legenda lui Paul Walker va ramane pentru totdeauna".

 

Nici Dwayne Johnson nu a ramas indiferent la moartea tragica a lui Walker: "Toata puterea, credinta si gandurile se indreapta spre familia lui Walker".


Anuntul mortii lui Paul Walker a fost facut, sambata, pe pagina pagina oficiala de Facebook a actorului de catre echipa acestuia, informează BBC.

Potrivit mesajului postat, Paul Walker (40 de ani) era pasager intr-un autoturism Porsche condus de catre un prieten al actorului. Soferul a pierdut controlul autovehiculului in comunitatea Valencia, din nordul orasului Los Angeles. Masina a iesit de pe carosabil, s-a lovit de un stalp si a fost imediat cuprinsa de flacari. Ambii pasageri au fost declarati decedati la sosirea echipajelor de salvare.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies