marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Quentin Tarantino va lansa Kill Bill: The Whole Bloody Affair in 2015. Ce scene va contine versiunea originala a filmului cu una dintre cele mai dure eroine

Quentin Tarantino a anuntat oficial la Comic-Con ca planuieste sa aduca in 2015 in cinematografe versiunea sa originala a filmului Kill Bill, care se numeste The Whole Bloody Affair, informeaza cei de la Total Film.

Quentin Tarantino va lansa Kill Bill: The Whole Bloody Affair in 2015. Ce scene va contine versiunea originala a filmului cu una dintre cele mai dure eroine

Quentin Tarantino e pregatit sa revina asupra povestii din Kill Bill, in care Uma Thurman era eroina The Bride. Inainte sa cedeze presiunilor din partea studiourilor de productie, care i-au cerut lui Tarantino sa imparta povestea in doua filme, Tarantino voia sa faca din Kill Bill un singur film, in care celebra scena anime era extinsa.

 

 

"Scena anime din film a fost preferata mea, dar am fost nevoit sa renunt la ea, din pacate si a ramas mult mai scurta decat o regizasem eu initial. Cei de I.G, studioul japonez de anime care s-a ocupat de realizarea scenei, nu a putut livra atunci la timp intreaga scena si am scurtat. Insa, cand acestia au auzit ca ne gandim serios sa lansam Kill Bill: The Whole Bloody Affair, inca aveau sceanriu si s-au ocupat singuri, pe banii lor, sa o faca asa cum discutasem atunci. Acum, scena respectiva are 30 de minute si va fi inclusa in film. Este geniala. Eu, impreuna cu cei de la The Weinstein Company am discutat    si vrem sa lansam acest film in cateva cinematografe in urmatorul an" a declarat Quentin Tarantino, conform Total Film.


In urma cu 11 ani, Quentin Tarantino a marcat milioane de fani cu baia sa sange si violenta din seria Kill Bill, un fel de parodie a filmelor de arte martiale, ce omagiaza manga (animatie japoneza violenta si pornografica), western-urile spaghetti si vechile filme japoneze cu samurai. Rolul The Bride a pus-o pe Uma Thurmna pe lista celor mai dure eroine de film.

 

 


Kill Bill 1 si 2, scrise si regizate de Tarantino si lansate in 2003 si 2004 sunt considerate un adevarat festival de sange. Cele doua filme au costat 60 de milioane de $ si au facut incasari mondiale de peste 332 de milioane de dolari. Povestea de razbunare a Miresei / The Bride jucate de Uma Thurman a urcat in topul celor mai bune 250 de filme din istorie, realizat de IMDb.com.


David Carradine il interpreta pe Bill un personaj nemaivazut de sinistru, lider al unui grup de elita numit Plutonul de Executie al Viperelor. Toate viperele au un nume de cod inspirat de serpi veninosi si cel mai mortal dintre ei este Mamba Neagra (Uma Thurman), care este si fosta iubita a lui Bill.


Galerie foto


Modifică setările cookies