marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Quentin Tarantino transforma Django Unchained intr-o miniserie: ce planuri are regizorul cu cel mai de succes film din cariera sa

Quentin Tarantino va realiza o miniserie de patru episoade pornind de la scene care nu au fost incluse in filmul "Django Unchained", a declarat regizorul vineri, la o conferinta de presa organizata la Festivalul de la Cannes, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la premiera filmului "Pulp Fiction".

Quentin Tarantino transforma Django Unchained intr-o miniserie: ce planuri are regizorul cu cel mai de succes film din cariera sa

Potrivit contactmusic.com, la conferinta de presa organizata, vineri, la Festivalul de Film de la Cannes (14 - 25 mai), cu prilejul implinirii a 20 de ani de la premiera filmului "Pulp Fiction" - premiat cu Palme d'Or in 1994 -, Tarantino a spus ca i-au ramas scene inedite nefolosite, cu o durata de 90 de minute, din lungmetrajul "Django dezlantuit/ Django Unchained", pe baza carora intentioneaza sa dezvolte o miniserie pentru televiziune, in patru episoade, fiecare cu durata de o ora.

 

 


"Oamenii le adora (serialele, n.r.). Este amuzant, deoarece, atunci cand prezinti publicului un film de patru ore, lumea isi da ochii peste cap si spune «Nu vreau sa ma uit la asa ceva!». Dar, daca le arati un film serial in patru parti, le place si mor de nerabdare sa priveasca cele patru episoade unul dupa altul", a spus Tarantino, in timpul conferintei de presa.

 

 

 


Castigator al trofeului Palme d'Or de la Cannes cu filmul "Pulp Fiction" din 1994 si a doua premii Oscar pentru scenariile filmelor "Pulp fiction" si " Django dezlantuit/ Django Unchained", Quentin Tarantino a fost pe rand regizor, scenarist, producator si chiar actor in filmele sale. Desi este acuzat de critici ca trivializeaza violenta, opera sa cinematografica nu a incetat sa entuziasmeze publicul, iar peliculele sale "Profesionistii crimei/ Reservoir Dogs", "Pulp Fiction", "Jackie Brown", cele doua filme din seria "Kill Bill", "Masina mortii/ Death Proof", "Ticalosi fara glorie/ Inglorious Basterds" si "Django dezlantuit/ Django Unchained" au devenit filme de referinta ale cinematografiei mondiale.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies