marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Quentin Tarantino renunta la noul sau film: regizorul este furios si sustine ca scenariul pentru The Hateful Eight  a fost trimis la tot Hollywood-ul

Fanii lui Quentin Tarantino mai au de asteptat pentru noul sau film. Desi anuntase recent ca se apuca de noul sau film, The Hateful Eight, Tarantino a declarat pentru Deadline ca renunta si il transforma in carte, dupa ce scenariul sau a fost imprastiat la mai multe lume din mediul cinematografic,

Quentin Tarantino renunta la noul sau film: regizorul este furios si sustine ca scenariul pentru The Hateful Eight a fost trimis la tot Hollywood-ul


Tarantino este extrem de suparat pentru tradarea din cercul celor cu care lucra. Regizorul sustine ca cineva din anturaj i-ar fi fi pus scenariul noului sau film, The Hateful Eight, pe internet. Astfel, cineastul s-a decis sa renunte la film si sa-l publice sub forma unei carti.
 


"Sunt foarte, foarte deprimat. Am terminat scenariul, prima versiune si nu voiam sa incep filmarile decat iarna urmatoare, peste un an. Am dat scenariul unui numar limitat de persoane, doar sase. Si se pare ca astazi a fost  trimis la toata lumea  de unul dintre ei. I l-am dat producatorului de la Django Unchained, Reggie Hudlin, iar el a chemat un agent la el acasa si a citit scenariul. Asta e tradare, dar stiu ca scenariul nu a ramas la el. Intre timp, am trimis scenariul catre trei actori: Michael Madsen, Bruce Dern si Tim Roth. Despre Tim Roth stiu sigur ca nu l-a dat nimanui, insa ceilalti i-au chemat pe agenti si asa scenariul a ajuns in mana mult mai multor oameni, acum tot Hollywoodul il stie. Nu stiu care e treaba cu agentii, dar sa fie clar, nu mai fac acest film. Il transform in carte si gata. Daca nu pot sa am incredere in 6 oameni la acest nivel, sincer, nici nu-mi doresc sa fac filmul asta. Trec mai departe. Mai scot inca 10 scenarii tot de unde l-am scos si pe asta" a declarat furios Tarantino, pentru Collider.


Presa a facut diverse speculatii despre subiectul noului sau film, dar si despre actorii vizati de regizor, printre care Bruce Dern si Christoph Waltz.

 

 


"Christoph n-a citit scenariul, nici Samuel L. Jackson. In schimb, l-au citit trei actori nenorociti, carora eu le-am pus scenariul in mana, cu rugamintea sa fie discreti. " a mai spus regizorul.


Tarantino recunoaste ca nu este deranjat de faptul ca filmele sale ajung in final pe internet, ci din contra, apreciaza toata aceasta miscare. "Nu ma intelegeti gresit, imi place sa vad ca oamenii imi iubesc munca, stiu ca filmele mele ajung pe net, ca fanii le fac recenzii. Nu asta e problema, ci faptul ca am avut incredere si am crezut ca daca stau de vorba doar cu 6 oameni, nu se va ajunge aici. Asa ca, de saptamana viitoare stabilesc intalniri cu edituri sa public scenariul".

Decizia lui Tarantino pare definitiva, insa fanii spera totusi ca cineastul sa isi revizuiasca decizia si sa lanseze filmul, care de altfel, se anunta interesant.

Presa speculeaza ca titlul ar putea fi un omagiu adus lui John Sturges, care a facut celebrul The Magnificent Seven (1960), un remake al lui  Seven Samurai, de Akira Kurosawa, din 1954.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies