marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Quentin Tarantino a dezvaluit care este urmatorul sau film: The Hateful Eight va fi un western, regizorul a scris un rol special pentru Christoph Waltz

Quentin Tarantino se intoarce in spatele camerei, pentru o noua aventura nebuna. Regizorul a dezvaluit deralii importante despre noul lui film.

Quentin Tarantino a dezvaluit care este urmatorul sau film: The Hateful Eight va fi un western, regizorul a scris un rol special pentru Christoph Waltz

Primul sau film de la Django Unchained (2012) va fi un western, numit The Hateful Eight, pe care vrea sa il filmeze in aceasta vara, scriu cei de la Hollywood Reporter.


Presa speculeaza ca titlul ar putea fi un omagiu adus lui John Sturges, care a facut celebrul The Magnificent Seven (1960), un remake al lui  Seven Samurai, de Akira Kurosawa, din 1954.
 

 


Inca nu a fost distribuit nici un actor, insa cineastul isi indreapta atentia catre colaboratorul sau de suflet, Christoph Waltz, cu care a colaborat la Inglorious Basters si Django Unchained. Ambele filme i-au adus Oscarul pentru rol secundar, iar acum Tarantino a scris un rol special pentru el in noul sau film.

Productia nu are inca distribuitor sau un studiou in spate, dar cel mai probabil ca filmul va fi produs de The Weinstein Company, cu care cineastul are o relatie lunga de colaborare.

In luna noiembrie, Tarantino a declarat ca lucreaza la un western, insa nu a oferit nici un alt detaliu. "M-am distrat atat de mult lucrand la Django si iubesc westernurile, asa ca mi-am zis ca e cazul sa fac un astfel de film." a spus in emisiune la Jay Leno, in urma cu cateva luni.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies