marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Quentin Tarantino a dezvaluit care va fi urmatorul sau film: regizorul nu va face o continuare la Django Unchained

Quentin Tarantino a dezvaluit in cadru emisiunii The Tonight Show care va fi urmatorul sau film.

Quentin Tarantino a dezvaluit care va fi urmatorul sau film: regizorul nu va face o continuare la Django Unchained

Prima grija a lui Tarantino cand a fost intrebat legat de noul sau film a fost sa clarifice faptul ca nu va face „Kill Bill Vol. 3” si nici o continuare a lui „Django Unchained”.

 

Regizorul a declarat intr-un interviu dat lui Jay Leno in cadrul emisiunii „The Tonight Show”: „Nu am oferit detalii despre noua mea productie nimanui, dar va pot spune ca este vorba despre un western. Mi-a facut placere sa lucrez la Django si am invatat care e ideea cu filmele western, asa ca m-am decis sa trec din nou la treaba.”

 


Regizorul-scenarist a marturisit ca i s-au schimbat obiceiurile scriitoricesti din 2009 pana acum, mai exact de pe vremea cand lucra la „Inglourious Basterds”. Inainte, acestuia ii placea sa scrie in locuri publice pe timpul zilei, doar noaptea retragandu-se in linistea de acasa. Odata cu „Inglourious Basterds”, acesta lucra exclusiv acasa, de la 10 dimineata pana la 5-7 dupa-amiaza.


„Este hilar faptul ca ieseam din piscina si doream sa notez ideile ce-mi veneau, dar nu o faceam. Totusi, a doua zi lucrul meu era gata”, a dezvaluit in continuare Tarantino. Pe tot parcursul emisiunii a discutat cu Leno o multime de lucruri, de la inceputurile carierei sale in 1992 cu „Reservoir Dog” pana in prezent, plus proiectele sale viitoare.

 


Quentin Tarantino a fost prezent in cadrul emisiunii pentru a promova noua nuvela tip banda desenata „Django Unchained” a celor de la DC Comics. Filmul a fost un real succes anul trecut, cu 2 Oscaruri castigate.
   
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies