marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Putini au vazut-o asa. Cum arata Mia din "Fast & Furious" intr-o zi obisnuita a vietii ei. FOTO cu actrita superba

Alaturi de Paul Walker, Vin Diesel si Michelle Rodriguez, Jordana Brewster a demonstrat inca de la primul film din seria "Fast & Furious" ca formeaza o echipa inchegata cu ceilalti colegi actori. Dincolo de marile ecrane, se stiu putine lucruri despre ea.

Putini au vazut-o asa. Cum arata Mia din Fast Furious intr-o zi obisnuita a vietii ei. FOTO cu actrita superba

Jordana Brewster, actrita care a dat viata personajului Mia in seria "Fast & Furious", a fost mereu o prezenta discreta in showbiz-ul international. Ea nu a tinut niciodata primele pagini ale tabloidelor, ba chiar s-a ferit de obiectivele indiscrete ale paparazzilor.

In urma cu putin timp insa, a fost surprinsa impreuna cu baietelul de numai doi ani la una dintre emblematicele ferme de dovleci din Los Angeles, Culver City. Jordana si micutul care a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat au cautat dovleacul perfect, pregatindu-se din timp pentru indragita sarbatoare americana Halloween.

Imbracata intr-o salopeta de jeans casual, neagra, si un maiou negru, cu ochelari de soare supradimensionati pe ochi si aprul prins intr-un coc dezordonat, Jordana a demonstrat ca poate straluci in orice situatie, indiferent daca trece sau nu prin mana stilistilor.


Desi multi traiesc cu impresia ca Jordana Brewster a format un cuplu cu Paul Walker si in viata reala,a devarul este ca vedeta este casatorita cu producatorul de film Andrew Form. Chiar si asa, vestea mortii partenerului ei din film a venit ca un soc si este inca marcata de ce a patit acesta.


Bruneta superba a recunoscut ca a aflat vestea tragica de la stiri:  "Nu pot sa cred ca nu mai este", a fost mesajul postat de Jordana pe contul personal de Twitter la vremea respectiva, cand cei doi filmau inca pentru cea de-a saptea parte a seriei, "Fast & Furious 7".

Vezi imaginile pe perfecte.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies