marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Publicul din Romania a ales weekend-ul acesta comedia ,,Super party la birou”

Cu Jennifer Aniston si Jason Bateman in rolurile principale, comedia ,,Super party la birou” conduce box office-ul romanesc, dupa ce a fost vizionata de 38.922 spectatori si a generat incasari in valoare de 756.445 lei.
Publicul din Romania a ales weekend-ul acesta comedia ,,Super party la birou

Un film distribuit de Freeman Entertainment, ,,Super party la birou” si-a propus sa dea un cu totul alt sens petrecerilor de iarna corporatiste si odata cu detinerea suprematiei in box office-ul local a surclasat productii precum ,,Aliatul” si ,,Lumea de Dincolo: Razboaie Sangeroase”, care au insumat venituri de 408.427 lei si respectiv 401.849 lei.

Actiunea filmului ,,Super party la birou” o aduce in prim plan pe Carol, managerul companiei, care incearca sa opreasca planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomina la birou. Pentru a reusi acest lucru, fratele ei apeleaza la colegii lui care sa-l ajute sa puna totul la cale. Intreaga mobilizare are scopul de a impresiona un potential client mai neconventional si de a-l convinge astfel sa investeasca in afacerea lor aproape falimentara.

De vreme ce efectele evenimentelor nestapanite din timpul noptii duceau frecvent la numeroase mahmureli, procese si saptamani intregi de scuze dubioase, departamentele de Resurse Umane, in zelul lor nestapanit, au petrecut zeci de ani infranand alcoolicii salbatici si ragusiti specifici petrecerilor de Craciun la birou. Asta pana cand legendara sarbatoare de altadata a devenit o afacere politicoasa si cumpatata, potrivita pentru orice membru al familiei, cunoscuta in zilele noastre sub numele de Petrecerea „De Sarbatori”.

O veritabila comedie de sarbatori, „Super party la birou” a avut premiera din 9 decembrie in cinematografele din toata tara, fiind un film distribuit de Freeman Entertainment.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies