marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prometheus 2 a fost amanat, insa a primit o data oficiala: cand se va lansa continuarea unuia dintre cele mai discutate filme din ultimii ani  

Prometheus este unul dintre filmele care a generat cele mai multe discutii in ultimii ani si a divizat fanii: unii l-au iubit, altii l-au detestat. Insa incasarile de 400 de milioane de dolari i-au convins pe producatori sa dea unda verde unei continuari.

Prometheus 2 a fost amanat, insa a primit o data oficiala: cand se va lansa continuarea unuia dintre cele mai discutate filme din ultimii ani

Daca la inceput Prometheus 2 trebuia lansat in 2014, apoi a fost amanat pentru 2015, iata ca data oficiala este mutata pentru 2016. Conform presei americane, Prometheus 2 trebuie sa intre in cinematografe incepand cu 4 martie 2016.
 

Amanarile au fost cauzate de plecarea scenaristului Damen Lindelof, cel care s-a ocupat si de povestea originala. El a fost dur criticat de catre fandom pentru poveste inconsistenta si a generat foarte multe discutii. Totusi, Prometheus este considerat un film captivant, cu un potential urias pentru o noua franciza la Hollywood.

 


Iar implicarea lui Ridley Scott ca regizor si distributia stelara formata din Michael Fassbender, nominalizat la Oscar pentru 12 Years a Slave, sau Noomi Rapace, i-a facut pana si pe cei mai duri fani sa mai acorde o sansa.

 

 


 


In timpul turneului de promovare pentru X-men:Days of Future Past, Michael Fassbender a declarat ca proiectul este in discutie si ca Ridley Scott isi doreste mult sa revina la filmari. "Il iubesc pe Ridley Scott, este un regizor deosebit, cu o viziune artistica unica" a spus actorul irlandez. In locul lui Damen Lindelof, scenarist va fi Jack Paglen, cunoscut pentru Transcendence, cu Johnny Depp si produs de Christopher Nolan. In rolurile principale se vor intoarce Michael Fassbender si Noomi Rapace.


Prometheus
prezinta povestea unui grup de oameni de stiinta care cautau originile speciei umane. Daca in urma cu 30 de ani, pelicula Alien teroriza cinematografele cu atmosfera sa terifianta si o creatura care inca iti da fiori, Prometheus continua traditia.


 

 


Cu aceasta productie, Ridley Scott, regizorul seriei "Alien" si al filmului "Blade Runner", a creat o noua mitologie, in care o echipa de exploratori descopera indicii despre originile omenirii, ce ii conduc intr-o calatorie tulburatoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai intunecate colturi ale Universului. Acolo, acestia trebuie sa duca o lupta inspaimantatoare pentru a salva viitorul rasei umane.

 


In preajma lansarii Prometeus, Ridley Scott a fost deschis in ceea ce priveste maniera in care va continua povestea. Scenele de final din Prometeus i-au surprins pe Noomi Rapace si pe David in timp ce se pregateau sa descopere unde isi au originea "inginerii". In viziunea regizorului, se pare ca actiunea va avea loc pe planeta de origine a "inginerilor", un loc sinistru si periculos.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies