marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Productiile cu cele mai mari incasari din acest an au si cele mai multe gafe. Cele mai amuzante greseli din filme in 2011

In 2011 am fost dati pe spate de cateva filme extrem de spectaculoase.  A fost anul blockbusterelor si al filmelor cu bugete uriase. Unele au confirmat in box office altele au esuat lamentabil, insa toate au fost presarate cu greseli pe care uneori nici fanii hardcore nu le pot trece cu vederea. Echipa de la MovieMistakes.com a stat ca de obicei cu ochii pe ele si au realizat un top iar fanii au votat lista celor mai amuzante 10 gafe din filmele anului.

Productiile cu cele mai mari incasari din acest an au si cele mai multe gafe. Cele mai amuzante greseli din filme in 2011

Singurele filme din 2011 care au reusit sa faca incasari fiecare de peste un miliard de dolari la nivel mondial Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2, Transformers 3  si Piratii din Caraibe 4 : pe ape si mai tulburi sunt culmea si productiile care conduc clasamentul peliculelor cu cele mai numeroase greseli in 2011.


Fara a fi carcotasi, trebuie insa sa recunoastem ca desi sunt supuse unui proces atent si dificil de editare si montaj, filmele vor avea mereu greseli care le-au scapat scenaristilor, actorilor, echipei de filmare sau celor de la machiaj.

 

Iata cele mai amuzante gafe din 201 alese de fani pe www.moviemistakes.com

 

1. Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2

Distributie:Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint
Regie:David Yates
Buget: 125 de milioane de dolari
Incasari:1.328 miliarde de dolari

Cei care au vazut filmul, nu au putut sa sara peste o gafa de scenariu. Intr-una din amintirile lui Snape ( Alan Rickman), o vedem pe Lilly, mama lui Harry Potter, inainte sa moara, soptindu-i bebelusului sa fie puternic. Insa Snape apare in incapere dupa ce Voldemort o ucide pe Lilly deci acesta nu avea cum sa-si aminteasca ultimele cuvinte ale mamei lui Harry, din moment ce nu le-a auzit.



2. X-Men: First Class
Distributie:James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence
Regie:Matthew Vaughn
Buget: 160 de milioane $
Incasari: 353 milioane $

In prequelul regizat de Matthew Vaughn gasim o alta greseala de scanariu importanta. Profesorul X ( James McAvoy) apare paralizat, la finalul filmului,  in anul 1962. Insa in  filmul anterior, el mergea cand a vizitat-o Jean, la jumatatea anilor '70, alaturi de Magneto.


3. The Green Hornet
Distributie: Seth Rogen, Jay Chou, Christoph Waltz
Regie:Michel Gondry
Buget: 120 de milioane $
Incasari: 227 de milioane de $

Desi filmul nu a impresionat foarte mult, fanii nu au putut sa nu obeserve o greseala clasica de montaj. Cand Reid (Tom Wilkinson)  si Kato ( Jay Chou) se lupta langa piscina, o minge de plaja cade de pe un scaun in apa. In cadrul urmator insa, mingea este in continuare pe scaun.
 


4.Fast Five
Distributie: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson
Regie: Justin Lin
Buget: 125 de milioane de $
Incasari: 625 de milioane de $

Trupa de soc innebunita dupa adrenalina fura patru masini de politie nou noute Dodge Chargers 2011, insa in secventele urmatoare modelele pe care Brian si Dom le conduc au fost inlocuite cu unele mai vechi.

5. Thor
Distributie: Chris Hemsworth, Anthony Hopkins, Natalie Portman
Regie:Kenneth Branagh
Buget: 150 de milioane $
Incasari: 449 de milioane de $

Filmul care l-a facut pe Chris Hemsworth una din revelatiile anului are mai multe greseli de continuitate. Atunci cand  organizatia S.H.I.E.L.D. ii  "fura" lui Jane (Natalie Portman)  notitele care cuprindeau cercetarile despre fenomenele fizice pe care le studia, in cadrele in care actrita este filmata din stanga parul ei flutura in vant, insa nu se misca in cadrele filmate din dreapta.



6. The Hangover II
Distributie:Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms
Regie: Todd Phillips
Buget: 80 de milioane $
Incasari: 327 de milioane $

Intr-una din scene, Bradley Cooper ii spune lui Stu -  Ed. Stu este interpretat de Ed Helms.


7. Transformers 3
Distributie: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley,  Tyrese Gibson
Regie:Michael Bay
Buget: 195 de milioane de $
Incasari: 1.123 miliarde de $

Foarte multe cadre din Washington, D.C. au pe fundal zgarie-nori, desi capitala Statelor Unite nu are asa ceva. Insa poate cea mai amuzanta gresela de continuitate este data de modul in care pantofii lui Rosie Huntington-Whiteley se schimba in scenele de actiune: in unele secvente au tocuri, in altele sunt plati. Trebuie sa fie cei mai tari pantofi din lume!

8. Piratii din Caraibe 4 : pe ape si mai tulburi
Distributie: Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane
Regie:Rob Marshall
Buget: 250 de milioane de $
Incasari: 1.04 miliarde de $
 

Desi actiunea din film este plasata in anii 1750, vasul capitanului Barbossa are un steag al Marii Britanii care a fost creat de abia dupa 1800.

 

9.Twilight: Breaking Dawn - Part I
Distributie: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Regizat: Bill Condon
Buget: 110 milioane $
incasari 508 milioane $

In scena in care Bella (Kristen Stewart) o suna pe Rosalie, se poate vedea pentru cateva clipe ecranul telefonului mobil. Fanii au observat cum niciun numar nu a fost format.


10. Captain America:The First Avenger
Distributie: Chris Evans, Hugo Weaving, Samuel L. Jackson
Regie:Joe Johnston
Buget: 140 de milioane de $
Incasari: 368 de milioane de $

Filmul a pacatuit si el la capitolul istorie. La un moment dat ne este infatisata o harta din anii '40 iar pe teritoriul Canadei vedem si teritoriul federal Nunavut. Acesta a aparut insa in 1999, si nu in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.


 

Filmele cu cele mai multe greseli in 2011:

Transformers: Dark of the Moon – 58 greseli
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides - 52 greseli
X-Men: First Class – 30 greseli
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 – 20 greseli
Super 8 – 17 greseli
Captain America: The First Avenger – 16 greseli
Paul – 14 greseli
Scream 4 – 11 greseli
The Hangover Part 2 – 11 greseli
The Mechanic – 10 greseli

Sursa: www.moviemistakes.com


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies