marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Castigatorul concursului ProCinema

UPDATE: CONCURSUL S-A INCHEIAT. Castigatoarea concursului este Andreea Neculai din Roman.

***

Participă la concurs între 28 august – 18 septembrie, răspunzand la întrebarea de mai jos și poți câștiga un week-end la Vila Golescu, locul unde s-a filmat Octav și o întâlnire cu protagonsitul Marcel Iureș.
Castigatorul concursului ProCinema
Un film poate fi o întâlnire inspirată, o călătorie în timp sau un prilej de a câștiga noi experiențe! Cu ocazia lansarii filmului Octav de Serge Ioan Celebidachi, ProCinema te provoacă la concurs!
Filmul „Octav” al regizorului Serge Ioan Celebidachi, ce va rula in cinematografe incepand cu 6 octombrie 2017, este inedit in peisajul cinematografic romanesc prin imbinarea dintre emotie si nostalgie. Dincolo de o distribuție de exceptie, cu Marcel Iures in rol principal, acompaniat de actori precum Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar si multi altii, filmul „Octav” reprezinta o declaratie de celebrare a vietii si ofera o serie de imagini calde si poetice despre Romania. Nostalgia personajului principal este construita din perspectiva onestei cautari de sine, care ofera cheia deslusirii unor sensuri profunde ale existentei.
”<Octav> ne poate ajuta sa ne reamintim cine suntem cu adevarat si sa ne facem curaj sa ne exploram trecutul, iar pentru cei mai norocosi dintre noi este o reafirmare a generozitatii infinite a vietii”, declara regizorul Serge Ioan Celebidachi.
Constructia regizorala a filmului incearca pe cat posibil sa multumeasca un vechi crez al regizorului Celebidachi, si anume acela de a cauta la infinit natura umana cu valentele si nuantele ei. Iar acest lucru se vede inca din teaserul filmului, care ne ajuta sa vizualizam si ceea ce Blasco Giurato (Director de imagine) a declarat: „Pentru mine, filmul <Octav> reprezinta un miracol”. 


Modifică setările cookies