marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Concursul The Hunger Games:Catching Fire s-a incheiat. Afla aici daca ai castigat invitatii la film

Katniss Everdeen revine in arena Jocurilor Foamei. www.procinema.ro si Forum Film te trimit la filmul eveniment al anului, The Hunger Games: Catching Fire.
 

Concursul The Hunger Games:Catching Fire s-a incheiat. Afla aici daca ai castigat invitatii la film

 

 

Castigatorii concursului The Hunger Games sunt:

Premiu1: Alexandra Luchian (3 bilete)
Premiul 2:Ramona-Dora Zamfir (2 bilete)

Castigatorii pot viziona  filmul in perioada 25-28 noiembrie, la Cinema City Sun Plaza. Pentru detalii, veti fi contactati pe email de catre echipa procinema.ro. Felicitari castigatorilor!


 

In intervalul 15 noiembrie 2013 – 22 noiembrie 2013, vizitatorii site-ului www.procinema.ro au sansa sa castige o invitatie tripa la filmul Hunger Games Catchig Fire, pentru primul loc si o invitatie dubla la acelasi film, pentru locul al doilea.

Castigatorii vor fi selectati dintre cei care dau raspund corecta la intreabrea concursului de mai jos. Concursul se desfasoara la nivel national. Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie 2013, pe site-ului www.procinema.ro.

In a doua parte a trilogiei adaptata dupa cartile scrise de Suzanne Collins, Katniss Everdeen se intoarce in Districtul 12 si asteapta ca viata ei sa revina la normal. Au trecut doar cateva luni de la evenimentele din primul film si absenta lui Gale, relatia greoaie cu Peeta si vizita surprinzatoare a presedintelui Snow o dau peste cap. In Turul Invingatorilor pe care trebuie sa-l faca cu Peeta, afla ca anumite districte s-au rasculat si ca ea trebuie sa-si arate adevarata dragoste fata de Peeta ca sa tempereze districtele.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies