marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pro Cinema si Pro FM pedaleaza prin Europa!

Pro Cinema si Pro FM pornesc maine intr-o mare aventura, pe doua roti.

Pro Cinema si Pro FM pedaleaza prin Europa!

Marian Ivan (Pro Cinema) pune Filmul de 10 pe pauza, iar Dan Bedeleanu (Pro FM) paraseste frecventa timp de doua saptamani, pentru o calatorie cu bicicletele prin Europa. Inarmati cu camere de filmat, aparate foto si mai ales chef de aventura, cei doi, alaturi de alti patru prieteni, Vlad, George, Mihai si Marilena, se vor urca maine, 14 mai, in tren spre Viena, de unde vor porni inapoi spre casa, pe bicicleta.


Filmul aventurii lor va fi difuzat la Pro Cinema intr-un program special la intoarcerea biciclistilor in tara, iar cei sase isi vor impartasi experientele cu cei care doresc sa afle mai multe despre calatoria lor, pe tot parcursul acesteia, pe paginile de Facebook Pro Cinema si Pro FM, si pe www.procinema.ro si www.profm.ro .

 

Biciclistii vor parcurge pe doua roti mai bine de 1500 de km si isi propun ca zilnic sa marcheze 100 de km. Ei se vor opri in cele mai frumoase locatii turistice de pe parcurs, dar ceea ce-i incanta cu adevarat este insusi traseul Eurovelo 6, pe care vor il vor urma de la Viena si pana la intrarea in tara.


In calitate si de membru fondator al Organizatiei pentru Promovarea Transportului Alternativ (OPTAR.ro), Marian de la Pro Cinema a dorit sa vada cum arata un traseu european pentru biciclisti, unul din obiectivele asociatiei fiind marcarea de trasee pentru biciclisti si in Romania. Eurovelo 6 este un traseu cicloturistic bine organizat, marcat, cu harti dedicate si mai ales, un traseu pe care se intalnesc biciclisti din toate colturile lumii. Calatorii nostri vor porni pe traseu din Viena, vor trece prin Ungaria, Serbia si vor intra in tara la Turnu Severin, dupa doua saptamani de pedalat.


Eurovelo 6, de la Atlantic la Marea Neagra, porneste din Franta, de la Saint Nazaire, trece prin Elvetia, Germania, Austria, Slovacia, Croatia, Serbia, Ungaria si Romania, pana la Constanta.


Amatorii de aventuri pot participa online la calatoria biciclistilor nostri, vor putea vedea fotografii din fiecare etapa a traseului si vor fi alaturi de Marian, Dan si compania, pe paginile de Facebook Pro Cinema si Pro Fm, precum si pe www.procinema.ro si www.profm.ro . Le uram drum bun si spor la pedalat!

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies