Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pro Cinema te trimite la Depeche Mode, pentru prima data in Cluj-Napoca. Punem la bataie 3 invitatii duble

Depeche Mode, una dintre cele mai influente trupe din istorie va ajunge pe 23 iulie 2017 si in Cluj-Napoca. Turneul promoveaza cel mai recent album, Spirit.
Pro Cinema te trimite la Depeche Mode, pentru prima data in Cluj-Napoca. Punem la bataie 3 invitatii duble
In cinstea fanilor, Pro Cinema pune la bataie 3 invitatii duble! Fii acolo! Fata-n fata cu Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher ! intra in  concurs si poti castiga saptamanal invitatii duble sau marele premiu, un meet & greet cu trupa Depcehe Mode.

Castigatoarea premiului saptamanal al concursului Pro Cinema – o invitatie dubla la concertul Depeche Mode de pe Cluj Arena din data de 23 iulie 2017 – este Bunea Roxana Teodora.

Prima parte a turneului Global Spirit ii aduce pe Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher in fata a peste 1.5 milioane de fani din 32 de orase din 21 de tari europene. Turneul a debutat pe 5 mai 2017 si include concerte pe Stade de France din Paris, San Siro din Milano sau Olympiastadion din Berlin, dar si pe stadioane nemaiintalnite de trupa, ca London Stadium, Otkritie Arena din Moscova sau Cluj Arena. Turneul european se incheie pe 23 iulie 2017 cu un ultim show in Cluj-Napoca. 

 
Dupa doua evenimente de succes in Bucuresti, in 2006 si 2013, Depeche Mode revine in Romania pentru a  sustine un concert in premiera in Cluj-Napoca. 
 
Dupa concertele din Europa in vara lui 2017, turneul Global Spirit va continua in America de Sud si de Nord. Cel de-al 18-lea turneu al trupei marcheaza primele show-uri live ale trupei dupa succesul Delta Machine Tour, unul dintre cele mai mari si mai bine vandute turnee din 2013, care i-a adus pe Depeche Mode in fata a peste 2.5 milioane de fani in concerte cu casa inchisa din Europa si America de Nord. 
 
Spirit este cel de-al 14-lea album de studio al trupei, ce continua succesul inregistrat de Delta Machine, album care a ajuns pe pozitia a cincea in topurile din 26 de tari si pe prima pozitie in topurile din 12 tari. Spirit este produs de catre James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco, care a colaborat recent cu  artisti ca Florence and the Machine si Arctic Monkeys. 
 
La conferina de presa din Milano, Dave Gahan a spus: „Suntem incredibil de mandri de sunetul si energia noului album si suntem incantati sa-l impartasim fanilor din intreaga lume”.
 
Cu peste 100 de milioane de albume vandute si concerte sustinute in fata a mai mult de 30 de milioane de fani din intreaga lume, Depeche Mode refuza sa se blazeze, fiind considerati de catre critici „deschizatori de drumuri” si „din ce in ce mai semnificativi cu trecerea timpului”. O data cu albumul Spirit si turneul Global Spirit, Depeche Mode continua sa inoveze, bucurandu-se de sustinere din partea fanilor si a criticior deopotriva. 

Fa-ti filmul verii tale cu Depeche Mode! Eveniment sustinut de Pro Cinema.