marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

UPDATE Castigatorul concursului "Prinde o excursie în Hawaii cu PRO CINEMA!"

UPDATE Castigatorul Marelui Premiu este Chilat Marius din Popesti Leordeni.
UPDATE Castigatorul concursului Prinde o excursie în Hawaii cu PRO CINEMA!

În vremuri cu granițele închise, trei milioane de dolari declanșează visul american! PRO CINEMA te invită la filmul românesc Hawaii, ca să câștigi o excursie în Hawaii! Din 17 noiembrie, mergi la cinema să vezi filmul, păstrează biletul și intră în concurs pe procinema.ro!

Dragoș Bucur (prezentatorul emisiunii Visuri la cheie), Gheorghe Ifrim (Primarul Vasile din serialul Las Fierbinți), Andi Vasluianu și Cristina Flutur sunt doar câțiva dintre actorii care, în regia lui Jesús del Cerro, spun povestea unui film de acțiune, despre dragoste și despre bani!

Filmul Hawaii surprinde perfect energia unui tânăr care pare rupt din realitatea vremurilor în care trăiește: își cere drepturile, luptă până la capăt și nu se lasă călcat în picioare de nimeni. Trebuie să îl vedeți. Situația de azi nu e cu mult schimbată, iar în cele din urmă atitudinea este cea care contează. Vă aștept la cinema.”, a spus Dragoș Bucur.

Filmul Hawaii va intra în cinematografe pe 17 noiembrie si spune povestea despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață.
Tu ce ai face dacă într-o zi ai moșteni 3 milioane de dolari? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă pe procinema.ro/hawaii, în perioada 17 noiembrie – 15 decembrie 2017, cei care merg la cinema și urmăresc filmul Hawaii.

Cel mai creativ, surprinzător și neconvențional răspuns înscris în campanie împreună cu seria biletului la film va câștiga marele premiu oferit de PRO CINEMA: o excursie pentru două persoane în Hawaii, cu bilete de avion și cazare la hotel de 4*, timp de o săptămână!

Mai multe informații despre concurs și regulamentul concursului sunt disponibile pe site-ul procinema.ro/hawaii.



Modifică setările cookies