marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru "Z for Zachariah": Margot Robbie, Chris Pine si Chiwetel Ejiofor aduc unul dintre cele mai captivante thrillere ale anului

Mult asteptata productie "Z for Zachariah" are si primul trailer, care arata incantator. Chris Pine, Margot Robbie si Chiwetel Ejiofor.

Primul trailer pentru Z for Zachariah : Margot Robbie, Chris Pine si Chiwetel Ejiofor aduc unul dintre cele mai captivante thrillere ale anului

Chris Pine, Chiwetel Ejiofor si Margot Robbie sunt protagonistii filmului "Z for Zachariah", plasat intr-o lume post apocaliptica.

 

Actiunea filmului are loc dupa un razboi nuclear si urmareste povestea unei femei (Margot Robbie), care supravietuieste singura, in pustietate. Dupa ce o perioada a crezut ca este singura femeie ramasa pe Pamant, aceasta descopera intr-o zi ca mai exista cineva, un barbat (Chiwetel Ejiofor). Acesta este un fost om de stiinta, impins la limitele nebuniei de expunerea la radiatii, dar si de incercarea disperata de a gasi alti oameni. Cu toate astea, cei doi se apropie, insa viata lor va fi schimbata in momentul in care amandoi mai descopera un supravietuitor (Chris Pine).

 

Din film nu vor lipsi nici cateva scene fierbinti dintre Chris Pine si Margot Robbie, inserate putin si in trailerul oficial, recent lansat.

 

 

Filmul este regizat de Craig Zobel si va fi lansat in cinematografe incepand cu 21 august.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies