marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru The Wolverine: Hugh Jackman ajunge un samurai in cel mai intunecat film cu supereroul Marvel

Primul trailer pentru Wolverine a fost lansat, spre bucuria milioanelor de fani din intreaga lume. Hugh Jackman isi arata ghearele din nou in cel mai mare film cu personajul Wolverine de pana acum.

Trailer pentru The Wolverine: Hugh Jackman ajunge un samurai in cel mai intunecat film cu supereroul Marvel

 

"Este o placere sa-l cunosc pe Wolverine." spune unul dintre personajele feminine in trailerul pentru The Wolverine. "Nu mai sunt acea persoana" spune Hugh Jackman in timp ce se pregateste sa isi arate ghearele.

 

Chinuit de dorinta de a putea muri si dornic sa isi gaseasca mortalitatea, Logan fuge de propriile superputeri, insa nu pentru mult timp. Acesta ajunge in Tokio, unde incearca sa gaseasca un nou sens, insa se va antrena alaturi de samurai. Chiar regizorul filmului, James Mangold,  l-a descris pe Wolverine in acest film ca un samurai care nu are maestru.

 

Noua poveste a lui Wolverine il aduce pe Logan (Hugh Jackman) in Japonia si se invarte in jurul unei relatii complicate intre acesta si Yukio (Rila Fukushima) - o femeie ninja care lucreaza pentru un sef al unui clan mafiot Shingen (Hiroyuki Sanada). Acesta este nimeni altul decat tatal celeilalte iubite a lui Wolverine - Mariko (Tao Okamoto). In actiune intra si Viper (Svetlana Khodchenkova) o alta femeie (personaj negativ) ce are o relatie complicata de iubire-ura cu Wolverine. Aceasta poveste a fost adaptata dupa benzile desenate din 1982 scrise de Chris Claremont si Frank Miller.

 

 

"In momentul in care debuteaza filmul, exista un razboi sangeros intre fortele de politie si Yakuza, au existat multe rapiri si cereri de rascumparare. Asa ca Mariko este in pericol" a spus regizorul James Mangold despre personajele cheie din film, frumoasele Mariko si Viper.

Un alt personaj interesant si misterios este Viper, o eroina negativa care apare si in benzile desenate. Ea va ajuta un alt dusman de-al lui Wolverine in film.  "Asa cum da de inteles si numele ei, este foarte vicleana. Ii place sa se joace cu toxinele, e imuna la toxine. Dar e formidabila" a precizat regizorul. "Viper il vede pe Logan cum vede un vanator un leu un fata lui. Exista o admiratie si o dorinta de a distruge, a cuceri si a detine tot ce poti".

 


Moartea sau incapacitatea lui Wolverine de a muri este o tema care domina intreg filmul. "Isi da seama ca toti cei dragi din jurul lui mor, iar viata lui e doar plina de durere. Asa ca e mai bine pentru el sa fuga. Nu poate sa moara. Vrea doar sa fuga departe de tot" a spus Hugh Jackman despre personajul sau.

 


Wolverine isi va arata ghearele in timpul unei inmormantari, intrerupta de un atac al celor de la Yakuza. "Acea scena va fi diferita ca intensitate de tot ce ati vazut, este o scena de lupta fizica deosebita" mai spune regizorul. Yuko nu este doar o fata rea, care poate avea singura grija de ea, ci are si un stil original. "Cred ca este sexy si desprinsa din lumea anime. Este un personaj foarte tare".

 

The Wolverine se va lansa in Romania pe 26 iulie 2013.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies