marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru The Gambler, filmul pentru care Mark Wahlberg a trecut prin cea mai dura transformare: poate visa la Oscar?

S-a lansat primul trailer pentru thriller-ul The Gambler, cu Mark Wahlberg in rol principal. Presa straina compara transformarea lui fizica din acest an cu cea a lui Matthew McConaughey de anul trecut, cand castiga Oscarul pentru "Dallas Buyers Club".

Primul trailer pentru The Gambler, filmul pentru care Mark Wahlberg a trecut prin cea mai dura transformare: poate visa la Oscar?

In primul trailer pentru The Gambler, il vedem pe Mark Wahlberg complet schimbat, fara muschi, dar cu multe probleme. El este un profesor care are o pasiune distructiva pentru jocurile de noroc. E dispus sa piarda si sa riste orice, si intra in afaceri necurate cu niste mafioti camatari, iar de aici toata viata lui se prabuseste. Alaturi de el in trailer apar si John  Goodman in rol negativ si Jessica Lange, care va fi mama lui in film.

 


La fel ca alti actori care au decis sa treaca prin transformari fizice drastice, chiar si periculoase, pentru a obtine Oscarul (Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Christian Bale, Charlize Theron), Mark Wahlberg tinteste si el spre o posibila nominalizare la Oscar. Pentru The Gambler, actorul a slabit 27 de kg si a renuntat la muschii sai impresionanti, de star de actiune, care l-au facut celebru in lumea intreaga. Insa, in acest an, dupa primele analize ale specialistilor de peste Ocean, cursa pentru Oscaruri este foarte stransa cam la toate categoriile importante si ramane de vazut daca Wahlberg isi va gasi loc alaturi de nume ca Michael Keaton, Benedict Cumberbatch, Steve Carell sau Eddie Redmayne, considerati marii favoriti in acest an la Oscar pentru rol principal.

 

 


 

 


Si totusi, actorul de 43 de ani considera ca nu este important acest aspect si nici n-a fost cel mai greu lucru pe care l-a facut pentru film. Wahlberg, care a primit o nominalizare la Oscar pentru The Departed, spune ca cel mai greu lucru a fost sa para credibil in rolul unui profesor stralucit, dar obsedat de jocurile de noroc.

 

Este stiut faptul ca Wahlberg a avut o adolescenta zbuciumata, a renuntat la scoala si a avut probleme cu legea. "Uitati de slabit, nu asta a fost cel mai greu. Cea mai mare provocare si care mi-a adus satisfactii, a fost sa intru in personaj suficient de mult incat sa fiu credibil in rolul unui profesor. Asta insemna sa inteleg cuvintele, gandirea si sa pot transmite mai departe aceste lucruri" a declarat acesta pentru USA Today. Cu luni bune inainte de inceperea filmarilor, Mark Wahlberg a lucrat pe script, l-a citit de zeci de ori, s-a documentat despre toate trimiterile literare si a participat la cateva cursuri universitare, care sursa de inspiratie.  Acum, el e pregatit sa arate lumii cine este Jim Bennett, eroul filmului.

 

 

 

 

 


"El este un om care le are pe toate: sanatate, educatie, bani si frumusete. Dar incepe acest joc, de a renunta la toate posesiile materiale, o calatorie personala pentru a o lua de la zero. " a spus regizorul filmului.Wahlberg a fost nevoit sa astepte incheierea filmarilor la Transformers: Age of Extinction pentru a incepe procesul de slabire, folosind o dieta drastica, sub supravegherea medicilor. "Sa slabesti 40 de kg nu este nici usor, nici distractiv. Nu m-am simtit niciodata bine cand nu mancam. Mie imi place sa mananc sase sau sapte mese pe zi. Dar a trebuit sa renunt si sa fac un efort" a mai spus Wahlberg. Regizorul Michael Bay a crezut ca slabirea lui brusca si dramatica este un semn al unei boli fatale, asa cum a spus Wahlberg. "Un rol ca asta il astepti o viata, asa ca am dat tot ce aveam mai bun. Apar in fiecare scena, am lucrat 12 ore pe zi, si, in ciuda faptului ca slabisem mult, eram mai energic ca niciodata. Adrenalina era ridicata".

 

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies