marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Forta se trezeste in primul trailer pentru Star Wars VII. 5 lucruri fantastice pe care trebuie sa le stii despre noul fim din franciza care a schimbat cinematografia

Dupa o lunga asteptare, cinefilii din intreaga lume au un motiv urias de bucurie: s-a lansat primul teaser pentru Star Wars: The Force Awakens, in regia lui J.J. Abrams. Cu un inainte de lansarea oficiala in cinematografe, producatorii le ofera fanilor primele imagini si, ce-i drept, acestia nu vor fi dezamagiti.

Forta se trezeste in primul trailer pentru Star Wars VII. 5 lucruri fantastice pe care trebuie sa le stii despre noul fim din franciza care a schimbat cinematografia

"There has been an awakening — have you felt it? The dark side and the light"

 

Asa incepe trailerul pentru filmul numit evenimentul cinematografic el epocii moderne. Generatii intregi asteapta cu aceasi intensitate sa vada Star Wars: The Force Awakens, episodul VII din saga creata de George Lucas cu aproape 4 decenii in urma.

 

 

 

O voce misterioasa si impunatoare nareaza la inceputul trailerului, oferind replica de mai sus, plina de secrete, in timp ce un cavaler Jedi isi aprinde celebre sabie cu laser, ca apoi sa vedem cunoscuta nava Falcon, a lui Han Solo. Din trailer nu putea lipsi nici muzica tematica a seriei, care a devenit un simbol pentru atatea generatii de cinefili si pasionati.

 

Trailerul arata incredibil, pastreaza nostalgia filmelor trecute, dar beneficiza si de mijloacele moderne, efecte speciale spectaculoase si actori pe care daca acum publicul nu ii cunoaste, la anul vor deveni staruri mondiale. Vedem celevra planeta Tatooine, soldatii Stormtroopers si aruncam o privire scurta la cateva dintre personaje. Primele reactii ale fanilor au fost extraordinare. Pe retelele de socializare, acestia si-au aratat interesul si nerabdarea cu care asteapta acest nou capitol. "Mi-au dat lacrimile cand l-am vazut" a scris un fan mai entuziasmat pe pagina oficiala de Facebook a seriei Star Wars.

 

 

 

Star Wars: The Force Awakens este al saptelea episod din Saga Razboiul Stelelor, creata cu 40 de ani in urma de catre George Lucas. Regizorul J.J. Abrams ii readuce pe fani in lumea fantastica si interestelara, cu noi aventuri. Actiunea va avea loc la 30 de ani de la evenimentele din Star Wars: Return of The Jedi. Din distributie fac parte starurile vechi ca Harrison Ford, Carrie Fisher sau Mark Hamill, iar noile vedete sunt Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Gwendoline Christie. Data de lansare stabilita este 18 decembrie 2015.

 

Iata 5 lucruri interesante dezvaluite in trailer:

 

1. In deschiderea trailerul, apare in desert, singur, actorul John Boyega, imbracat intr-un costum ce seamana cu cel de Stormtrooper. Doar ca e clar ca in acest film, aceste costume sunt diferite si nu arata toate la fel. In seria originala, Stromtroopers aratau la fel pentru ca erau clone ale vanatatorului de recompense Jango Fett. Iar soldatii Imperial Troopers au costumele albe usor cosmetizate fata de cele precedente.

 

 

 

 

2. Oscar Isaac, cunoscut din filme ca "Inside Llewyn Davis" , joaca rolul unui pilot rebel si este prin in mijlocul unei lupte spectaculoase.

 

3. Fanii se intreaba cine este misteriosul Jedi din trailer: imbracat in roba neagra, cu celebra sabie laser in mana, acesta a starnit cea mai mare curiozitate a fanilor, mai ales ca duce cu gandul la "The Phantom Menace".

 

 

4. Cine este vocea misterioasa care nareaza trailerul? Conform presei americane, Andy Serkis, despre care se stia ca va avea un rol inedit in film, este cel nareaza trailerul si ne poarta intr-o calatorie in viitor, in univers. Conform presei, el va juca un rol pivotal in film".

 

 

5. Pe langa RD-D2 descoperim si alti roboti la fel de simpatici si interesanti: in trailer apare un robot rotund, ca o bila si care se exprima la fel ca R2D2.

 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies