marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Jurassic World: cel mai spectaculos parc creat vreodata isi deschide din nou portile. Cum arata dinozaurii amenintatori

S-a lansat primul trailer pentru Jurassic World, film ce continua seria celebra inceputa cu 20 de ani in urma de Steven Spielberg. Primele imagini sunt spectaculoase, futuriste si in acelasi timp evoca elemente familiare din filmele originale, atat de indragite de milioane de fani.

Primul trailer pentru Jurassic World: cel mai spectaculos parc creat vreodata isi deschide din nou portile. Cum arata dinozaurii amenintatori

In primul trailer pentru Jurassic World, portile celui mai fascinant parc creat vreodata se deschid din nou, oferind o lume cu totul deosebita, peisaje care iti taie rasuflarea si...dinozauri uriasi si agili.  In trailer apare si eroul filmului, Chris Pratt, care va fi singurul ingrijorat de experimentul pus la cale de oamenii de stiinta, prin care vor sa creeze o noua specie de dinozauri, doar ca de aceasta data este unul amenintator. "Evacuat insula" striga el in trailer, dupa ce isi face aparitia forta amenintatoare.

 

La inceput, totul pare pasnic, vizitatorii sunt atrasi ca un magnet de parc, si totul pare pasnic. Pana cand vedem un dinozaur cum iese din apa si inhata un rechin pus momeala. 

 


 

Regizorul Colin Trevorrow reinvie universul fascinant al zecilor de specii de dinozarui imaginat in romanul scris de Michael Crichton si adusa pe marile ecrane de Steven Spielberg, in 1993. Chris Pratt va juca rolul unui om de stiinta ce studiaza o specie de dinozauri. Actiunea va avea loc la cativa ani dupa originalul film si celebrul parc natural va fi iarasi in prim plan. Din atractiile parcului fac parte si de aceasta data Velocirapotrii si T-Rex-ul, care au fost insa facuti sa nu atace vizitatorii. Exista si o parte a insulei, Nublar Lagoon, unde atractia centrala este reprezentata de un dinozaur marin care face chiar spectacol pentru public: dinozaurul sare din apa pentru a inghiti un mare rechin alb atarnat deasupra apei.

 

 

Totul merge perfect, pana cand un dinozaur nou, ce nu a fost vazut in primul film sau in continuarile sale, arata ca este mult mai inteligent decat se crezuse initial si incepe sa faca ravagii pe insula. Pe masura ce dezastrul capata proportii, iar vizitatorii dispar, personalul parcului, alertat la maxim, incearca sa gaseasca o solutie pentru stoparea amenintarii, incercand sa obtina ajutor inclusiv din partea fostilor agresori, Velociraptorii si T-Rex.

 

 

 

In 1993, Steven Spielberg a regizat Jurassic Park, adaptat dupa romanul omonim scris de Michael Crichton, in care un grup de oameni de stiinta sunt atacati de dinozauri intr-un parc natural popular de reptilele gigant. Imediat, pelicula a devenit un succes de box-office, un film cult pentru o generatie si un deschizator de drumuri in domeniul efectelor speciale. Cu 3 Oscaruri, Jurassic Park se afla in topul celor mai bune 250 de filme din toate timpurile, alcatuit de IMDb. Filmul a facut incasari mondiale de 900 de milioane de dolari. 


Jurassic World 
urmeaza sa fie lansat in cinematografe din 12 iunie 2015.


Galerie foto


Modifică setările cookies