marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Jackie: Natalie Portman impresioneaza cu inca un rol fabulos, ce ii poate aduce al doilea Oscar din cariera

S-a lansat primul trailer pentru "Jackie", film in care Natalie Portman o joaca pe celebra Prima Doamna a Americii, Jackie Kenney Onassis.
Primul trailer pentru Jackie: Natalie Portman impresioneaza cu inca un rol fabulos, ce ii poate aduce al doilea Oscar din cariera

Trailerul se deschide cu un montaj cu imagini din cei doi in care a fost Prima Doamna a Americii, din 1961 intre 1963, iar pe fundal este folosita muzica din coloana sonoara a musicalului "Camelot".

"Oamenilor le place sa creada in povesti. Sa nu uitam ca pentru o secunda, a exista Camelot" spune Natalie Portman, in rolul lui Jackie.

Primele recenzii de la vizionari sunt extraordinare, iar criticii sunt de parere ca Natalie Portman va obtine cel putin o nominalizare la Oscar. Pe langa asemanarea fizica extraordinara, actrita a reusit sa surprinda gesturile si atitudinea lui Onassis extrem de bine.


Rolul nu a fost lipsit de provocari, dar nu a fost nici pe departe cel mai dificil din cariera sa, recunoaste Natalie Portman, conform Stirile Pro TV.



Natalie Portman: "Toata lumea stie cum arata, cum vorbea si cum mergea. Toti stiu cate ceva despre ea. Nu am mai jucat un asemenea personaj pana acum. Scenele din Casa Alba au fost filmate cu mare fidelitate, asa ca le poti pune alaturi de filmarile originale. Iar asta este un lucru inspaimantator."


Regizorul a tinut sa explice insa ca pelicula nu este o biografie.


Pablo Larrain, regizor: "Ce am incercat noi sa facem, folosind ustensilele fictiunii si cinematografiei, a fost sa cream o iluzie care vorbeste despre durere, frumusete, dorinta."




Galerie foto


Modifică setările cookies