marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Insurgent, al doilea film din seria Divergent: Tris este complet schimbata si debusolata dupa evenimentele din primul film

S-a lansat primul trailer pentru Insurgent, al doilea film din seria Divergent. Trailerul reia povestea din punctul in care s-a incheia Divergent.

Primul trailer pentru Insurgent, al doilea film din seria Divergent: Tris este complet schimbata si debusolata dupa evenimentele din primul film

Tris (Shailene Woodley), Four (Theo James) si Caleb (Ansel Elgort) calatoresc spre un Chicago apocaliptic. Acum, dupa evenimentele din Divergent, cele patru factiuni sunt la un pas de razboi. Asa ca, Tris, marcata de ceea ce s-a petrecut si de vinovatie, va accepta faptul ca face parte dintre Divergenti, fara sa stie insa, ce o asteapta pe acest drum.

 

La fel de spectaculos ca si primul film, Insurgent promite si mai multa actiune decat prima parte. Shailene Woodley , Theo James si Kate Winslet isi vor relua rolurile. Un nou nume mare va fi Naomi Watts.

 

 


Actrita australiana, in varsta de 45 de ani, o va intruchipa pe Evelyn, lidera celor fara-de-factiune (Factionless), in filmul "Insurgent", ecranizarea romanului omonim - cel de-al doilea - din seria "Divergent" de Veronica Roth, precum si in "Allegiant Part 1" si "Allegiant Part 2", care transpun cinematografic povestea din ultimul roman din trilogie, intitulat "Allegiant", informeaza contactmusic.com. "Allegiant Part 1" va fi lansat pe 18 mai 2016, iar cel de-al doilea, "Allegiant Part 2", va avea premiera pe 24 martie 2017, a anuntat studioul de productie Lionsgate.

 


Alaturi de Naomi Watts, pe lista actorilor recent adaugati in distributie se numara actrita Octavia Spencer, care va interpreta rolul Johannei, lidera factiunii Amicitie (Amity). De asemenea, actorii Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort, Kate Winslet si Miles Teller isi vor relua rolurile din "Divergent", primul film al seriei.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies