marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru "Ghost in The Shell". Scarlett Johansson este un cyborg sexy in adaptarea uneia dintre cele mai indragite povesti manga

A aparut primul trailer pentru filmul "Ghost in the Shell", a adaptare cinematografica intens asteptate de milioane de fani din lumea intreaga.
Primul trailer pentru Ghost in The Shell . Scarlett Johansson este un cyborg sexy in adaptarea uneia dintre cele mai indragite povesti manga

Scarlett Johansson este una dintre cele mai indragite eroine din manga japoneze in productia cinematografica "Ghost in the Shell", inspirata de celebrele benzi desenate manga.


Scarlett Johansson joaca rolul lui Motoko Kusanagi, un cyborg care lucreaza pentru fortele de ordine, dar care in acelasi timp incearca sa descopere adevarul despre "cine sau ce este".


Filmarile au loc in Noua Zeelanda, iar regia este semnata de Rupert Sanders, insa unele scene vor fi filmate chiar in Hong Kong.


Dupa aparitia primei imagini cu Scarlett Johansson, internetul a reactiona puternic, criticand faptul ca a fost aleasa o actrita alba sa joace un rol asiatic.

Mai mult, zvonurile din presa sustin ca imaginea actritei ar fi fost modificata cu ajutorul efectelor speciale pentru ca actrita sa semene cat mai mult cu un personaj asiatic. Insa, studiourile Paramount si Dreamworks au negat complet. "Va asigur ca nu exista asa ceva, imaginea lui Scarlett nu a fost modificata si nici nu se va intampla asta", scriu cei de la Entertainment Weekly.

"Ghost in the Shell" este regizat de Rupert Sandes si urmareste aventurile unei politiste care incearca sa doboare un hacker. Din distributie mai fac parte Juliette Binoche, Michael Pitt, Takeshi Kitano. Data de lansare stabilita este 31 martie 2017.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies