marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru filmul Chappie, creat de regizorul filmelor District 9 si Elysium: Hugh Jackman vaneaza robotul care poate schimba viitorul umanitatii

S-a lansat primul trailer pentru filmul science-fiction "Chappie", in regia lui Neil Blomkamp, omul din spatele unor filme cunoscute ca "District 9" sau "Elysium". La fel ca si precedentele sale productii, "Chappie" se anunta a fi un film science-fiction captivant, intr-o lume dezolanta si fascinanta in acelasi timp.

Primul trailer pentru filmul Chappie, creat de regizorul filmelor District 9 si Elysium: Hugh Jackman vaneaza robotul care poate schimba viitorul umanitatii

Dev Patel si Hugh Jackman sunt numele mari ale filmului "Chappie", insa cel care fura atentia in primul trailer este nimeni altul decat insusi robotul Chappie. "O masinarie care poate simti si intelege" spune Dev Patel despre Chappie, atunci cand robotul incepe sa interactioneze cu lumea inconjuratoare si creatorii sai.

 

Filmul lui Neil Blomkamp readuce in prim plan o intrebare care le starneste de mult curiozitatea oamenilor de stiinta: cata umanitate poate sa fie intr-o masinarie dirijata de inteligenta artificiala? Si ce se intampla cand nu mai poate fi controlata? Chappie este asemeni unui copil, traieste, invata si exploreaza lumea la fel ca noi, doar ca ...este robot. Cand ajunge in familia lui Dev Patel, Chappie pare sa fie companionul perfect. Insa, Hugh Jackman, ce joaca rolul unui om de stiinta, este ingrijorat de faptul ca Chappie este robot, iar asta inseamna ca nu poate fi controlat si ca poate fi scapat de sub control, asa ca vrea sa dispara. Dar calitatile sale neobisnuite pot fi urmatorul pas al evolutiei.

 

 

 

Robotul este realizat prin tehnica CGI, iar miscarile sunt obtinute prin tehnica motion-capture, actorul din spatele lui fiind Sharlto Copley, sud-africanul cu care Blomkamp a colaborat la toate filmele sale de pana acum. Producatorul filmului, Simon Kinberg a declarat despre "Chappie" ca  "este cel mai ambitios, unic, original si provocator film de studiou pe care il veti vedea vreodata".

 

Chappie este povestea unui robot,, care este rapit de doi criminali, imediat dupa ce este creat, si ajunge sa fie copilul adoptiv al unei familii disfunctionale. El este o progenitura cu calitati deosebite, dar in acelasi timp...robot. Alaturi de Hugh Jackman si Shalto Copley, mai joaca si Sigourney Weaver. Filmul urmeaza sa fie lansat pe 6 martie 2015 in SUA.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies