marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Fifty Shades of Grey: Jamie Dornan si Dakota Johnson aduc povestea erotica ce a innebunit milioane de femei

Femeile din intreaga lume au asteptat acest moment. S-a lansat primul trailer oficial pentru Fifty Shades of Grey, adaptarea cinematografica a celui mai popular roman erotic din ultimii ani.

Primul trailer pentru Fifty Shades of Grey: Jamie Dornan si Dakota Johnson aduc povestea erotica ce a innebunit milioane de femei

Primul trailer pentru Fifty Shades of Grey s-a lansat, spre bucuria a milioane de femei. Asa cum era de asteptat, trailerul are si cateva scene incendiare, ce anunta totusi faptul ca filmul va avea parte si de scene erotice, tinand cont de subiectul filmului.

 

Milioane de femei asteapta sa vada filmul adaptat dupa trilogia romanelor erotice scrise de autoarea britanica E.L.James. Dakota Johnson o va juca pe Anastia Steele, tanara studenta virgina care se indragosteste de miliardarul playboy Christian Grey, interpretat de Jamie Dornan. Rita Ora urmeaza sa o portretize pe Mia, sora lui Christian Grey. Luke Grimes va fi fratele lui Christian Grey, Elliot.

Dupa ce Charlie Hunnam a parasit filmul, producatorii au cautat rapid un alt inlocuitor pentru rolul enigmaticului Christian Grey si l-au gasit pe Jamie Dornan, cunoscut din The Fall sau Once Upon a Time, dar si pentru cariera sa de model.

 

 

Pana acum, romanele lui E.L. James s-au vandut in peste 90 de milioane de copii in lumea intreaga, devenind un adevarat fenomen in special, in randul femeilor.  Cartea care urmareste aventurile sexuale ale unei tinare studente virgine, Anastasia, care incheie un soi de contract sexual cu un miliardar pervers, Christian, a creat o frenezie uriasa in randul cititoarelor, iar cartile au fost poreclite "mummy porn".

 

Fity Shades of Grey se va lansa pe 14 februarie 2015

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies