marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru "Dunkirk", al lui Christopher Nolan: ar putea fi unul dintre cele mai bune filme despre razboi facute vreodata. VIDEO

Trailerul complet al celui mai asteptat film istoric al regizorului Christopher Nolan, ''Dunkirk'', despre una dintre cele mai dramatice pagini de istorie a celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost lansat miercuri de studiourile Warner Bros. Pictures, scrie UPI.com.
Primul trailer pentru Dunkirk , al lui Christopher Nolan: ar putea fi unul dintre cele mai bune filme despre razboi facute vreodata. VIDEO

Soldati britanici aflati in orasul port, ce urmeaza sa fie asediat de trupele Wehrmachtului, primesc manifeste lansate de aviata germana in care sunt avertizati sa se predea inainte de lansarea atacului care va duce la incercuirea lor. Astfel incepe trailerul filmului in care-l intalnim in distributie pentru prima data pe Harry Styles, membr al trupei One Direction, alaturi de alt debutant - Fionn Whitehead.


In film ii mai intalnim pe celebrul Tom Hardy si pe Mark Rylance din ''Bridge of Spies'', Cillian Murphy si Kenneth Branagh.



Filmul spune povestea Operatiunii Dynamo - efortul Aliatilor de evacuare a unui contingent urias de 300.000 de soldati din portul francez Dunkirk care se afla in incercuirea trupelor naziste.


In regia lui Christopher Nolan, care semneaza si scenariul, si filmat pe pelicula de 65 de mm, dar si pe suport digital IMAX, ''Dunkirk'' va avea premiera la 19 iulie 2017.



Galerie foto


Modifică setările cookies