marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Child 44:Tom  Hardy vaneaza asasini in Rusia Sovietica. Filmul se anunta unul dintre cele mai bune thrillere ale anului

S-a lansat primul trailer pentru thriller-ul "Child 44", ce are o distributie formidabila formata din nume ca Gary Oldman, Tom Hardy sau Jason Clarke.

Primul trailer pentru Child 44:Tom Hardy vaneaza asasini in Rusia Sovietica. Filmul se anunta unul dintre cele mai bune thrillere ale anului

"Child 44" se anunta unul dintre cele mai interesante filme ale anului, iar primul trailer arata foarte bine. Daniel Espinosa regizeaza filmul din care vor face parte Tom Hardy, Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Gary Oldman, Paddy Condidine si Philip Seymour Hoffman.

 

Child 44, este un thriller din epoca sovietica, in care Tom Hardy joaca rolul unui membru al politiei militare sovietice care, in timp ce investigheaza o serie de crime in care victimele sunt copii, afla ca el insusi este tinta suspiciunilor guvernului. Clarke ar urma sa joace rolul unui om perfid, Brodsky, care este acuzat de Hardy ca este tradator.

 

 

Child 44 se va lansa in SUA pe 17 aprilie 2015.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies