marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Blackhat: Chris Hemsworth este hacker in filmul regizat de Michael Mann

S-a lansat primul trailer oficial pentru thriller-ul "Blackhat", in regia cunoscutului regizor Michael Mann. Primele imagini promit un film captivant, ce aduce aminte de Heat, un alt film apreciat, ce poarta semnatura lui Mann.

Primul trailer pentru Blackhat: Chris Hemsworth este hacker in filmul regizat de Michael Mann

Chris Hemsworth cotinua seria rolurilor dramatice, dupa ce anul trecut a impresionat in Rush. Actorul, cunoscut cel mai bine pentru rolul lui Thor din seria filmelor Marvel, joaca pentru prima data intr-un film regizat de cunoscutul Michael Mann, ce a regizat filme celebre ca The Insider, Heat, Miam Bice sau Public Enemies.

 

 

 

In thrillerul Blackhat, in regia lui Michael Mann, Chris Hemsworth este un hacker condamnat la inchisoare, care este eliberat pentru  a ajuta politia sa prinda o organizatie criminala care pune la cale un atac cibernetic. Dupa ce pune la cale un atac cibernetic la un reactor nuclear din China, cei din FBi sunt nevoiti sa apeleze la hacker, singurul om capabil sa ii gaseasca si sa le sparga codurile.

 

"Ei nu stiu cine este teroristul, de unde vine si ce doreste, doar ca este extrem de periculos. De aici porneste intreaga poveste a filmului." a declarat regizorul Michael Mann pentru revista Entertainment Weekly. Blackhat se anunta a fi unul dintre cele mai interesante filme ale inceptului de an.

 

 

Din distributie face parte si Viola Davis. Filmul era cunoscut pana de curand sub numele Cyber, dar regizorul a optat pana la urma pentru titlul final Blackhat. Filmul se lanseaza in SUA incepand cu 16 ianuarie 2015.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies