marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru animatia "Finding Dory", continuare de la "Finding Nemo"

Daca nu suferiti de amnezie ca ea, probabil va amintiti de Dory, cealalta vedeta din animatia "Finding Nemo". Primul trailer pentru noul film animat dedicat acestui personaj, "Finding Dory" (In cautarea lui Dory), a fost prezentat saptamana aceasta de Ellen DeGeneres, cea care si-a imprumutat vocea acestui peste-chirurg din film, informeaza Huffington Post.

Primul trailer pentru animatia Finding Dory , continuare de la Finding Nemo

"O aventura de neuitat ... de care ea probabil nu-si va aminti". Acesta este rezumatul acestei urmari ce va fi lansata la 29 iunie 2016, la 12 ani de la succesul monumental al aventurilor lui Nemo.

Publicul se va reintalni cu micul peste clovn, cu tatal sau Marine si cu Dory, bineinteles, care incepe sa-si aminteasca de copilaria ei si pleaca in cautarea familiei sale in largul Californiei.


Filmul a fost regizat de Andrew Stanton, unul dintre pilonii Pixar, care a regizat si primul film din serie, "Finding Nemo", si "Wall-E", si care a scris scenariul pentru multe alte filme ale studioului. Se pare ca Disney (care a achizitionat Pixar in 2006) nu i-a tinut ranchiuna pentru ca a pierdut 200 de milioane de dolari cu filmul "John Carter" (2012) care s-a dovedit a fi un fiasco.


"Finding Nemo", care a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film de animatie in 2004, este al doilea film cel mai profitabil din istoria Pixar, dupa "Toy Story 3". El a acumulat peste 865 de milioane de dolari in intreaga lume.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies