marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru A Good Day to Die Hard: Bruce Willis este agentul 007 din New Jersey

Cladiri explodeaza, strazi explodeaza, masini explodeaza, ba chiar elicoptere explodeaza. Totul pare sa sara in aer in primul trailer oficial pentru A Good Day to Die Hard, partea a cincea a francizei Greu de Ucis.

Primul trailer pentru A Good Day to Die Hard: Bruce Willis este agentul 007 din New Jersey

Bruce Willis se intoarce la 24 de ani de la primul film din serie ( Die Hard -1988) si la 5 ani de la ultima pelicula a francizei (Live Free or Die Hard - 2007) in rolul polistului John McClane si nu prea pare sa aiba nevoie de prea multe cuvinte.


De parca la statutul de erou al filmelor de actiune mai era nevoie de vreo prezentare, Bruce Willis anunta simpatic la finalul imaginilor ca este " Agentul 007 din Plainfield, New Jersey". De aceasta data povestea are loc in Moscova, unde Bruce Willis (John McClane) face echipa cu fiul sau instrainat (Jai Courtney) pentru a da de urma baietilor rai. Alaturi de ei va fi si fiica sa Lucy interpretata de Mary Elizabeth Winstead.


Primul teaser trailer pentru A Good Day To Die Hard nu este super elaborat in a dezvalui povestea principala, dar aceasta ne arata o multime de cadre pline explozii si actiune, lucru care este probabil o idee foarte buna, luand in considerare ca este vorba de un film Die Hard. Imginile ne-o arata si pe frumoasa actrita rusoaica Julia Snigir in timp ce coboara  intr-un costum sexy de pe o motocicleta si incepe sa se dezbrace. Muzica de pe fundal in trailer este Simpfonia a 9-a a lui Beethoven, o aluzie la primul film Die Hard unde a putut fi auzita.


John Moore, regizorul cunoscut pentru Behind Enemy Lines, Flight of Phoenix, The Omen si Max Payne sta in spatele camerelor de filmat. A Good Day To Die Hard are un scenariu scris de Skip Woods si mai are in distributie actori ca Patrick Stewart, Cole Hauser, Aksel Hennie, Amaury Nolasco, Megalyn Echikunwoke, Sebastian Koch, Anne Vyalitsyna. Filmul va aparea pe marele ecran incepand cu data de 14 februarie 2013.

Julia Snigir

Bruce Willis

Bruce Willis si Jai Courtney



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies