marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A fost lansat primul trailer al episodului-pilot "Jean-Claude Van Johnson", un serial de comedie cu Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme isi incearca norocul in comedie cu ultimul sau proiect, Jean-Claude Van Johnson, care a debutat zilele acestea pe Amazon.

A fost lansat primul trailer al episodului-pilot Jean-Claude Van Johnson , un serial de comedie cu Jean-Claude Van Damme

Acest show este unul dintre cele 3 de tip pilot, care asteapta voturile fanilor, pentru a putea primi un sezon intreg de la studiourile de productie.

 

Celelalte 2 episoade-pilot candidate sunt "The Tick", un remake, precum si o comedie cu Kevin Bacon, care se numeste "I love Dick".

 

In Jean-Claude Van Johnson, veteranul actor joaca o versiune fictiva a propriului sau caracter, care isi traieste viata plina de plictiseala, dupa ce s-a retras de pe platourile de filmari.

 

A, si din intamplare el este si un fost agent secret guvernamental, care s-a luptat cu tot felul de oameni rai si i-a eliminat.

 

 

In concluzie, este un fel de versiune cu spioni a popularului sau film in care s-a autoparodiat, "JCVD", plin de umor negru.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies