marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul teaser pentru Fantastic Four: cum arata eroii in reboot-ul celebrei serii Marvel

S-a lansat primul teaser pentru rebootul seriei "Fantastic Four". Cu noi actori in rolurile supereroilor, filmul se va lansa in luna august a acestui an si este produs de cei care au adus pe marile ecrane blockbusterul "X-men: Days of Future Past".

Primul teaser pentru Fantastic Four: cum arata eroii in reboot-ul celebrei serii Marvel

Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell si Siles Teller sunt actorii care ii readuc la viata pe super eroii din Fantastic Four in noul reboot produs de Fox. Regizorul proiectului este Josh Trank, iar producatorii de la 20th Century Fox au lansat primul teaser trailer. Primele imagini nu ofera foarte  multe detalii despre personaje si povestea lor, ci insista mai mult pe atmosfera si peisajele apocaliptice.

 

 

Fantastic Four a fost primul set de benzi desenate din "epoca de aur", in anii '60 si prima echipa de super eroi creata de celebrul Stan Lee. Echipa era formata dintr-un om de stiinta genial, impreuna cu iubita sa, prietenul sau cel mai bun si fratele iubitei sale.


Cel mai de succes film ramane cel din 2005, cu Jessica Alba si Chris Evans, in regia lui Tim Story. Cei de la Fox isi doresc de ani sa readuca eroii fantastici pe marile ecrane, iar aucm si-au gasit si actorii. Dupa mai multe incercari esuate, se pare ca proiectul prinde contur si ar trebui lansat pe 197 august 2015.

 

 

 

Michael B. Jordan va juca rolul lui Human Torch si este in negocieri de mai multe luni cu producatorii. El a mai lucrat cu regizorul Josh Trank la filmul science-fiction Chronicles. Kate Mara, sora la fel de celebra a lui Rooney Mara, va fi Sue Storm/Invisible Girl si a dat mai multe probe pentru rol.


Jamie Bell va interpreta personajul Ben Grimm/The Thing, iar Siles Teller va fi Mr. Fantastic. Aceasta este a doua incercare a celor de la Fox de  a transforma Fantastic Four intr-o franciza. In 2005 si 2007 s-au lansat filmele cu Jessica Alba si Chris Evans, insa nu toti fanii au fost multumiti de cum au fost reprezentati pe marile ecrane eroii.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies